Najskuplja putovanja

Autor članka:
Podijeli:

Four Seasons je najpoznatiji brend luksuznih hotela. Hoteli iz ovo lanca nalaze se na najboljim lokacijama i na najboljim svjetskim destinacijama. Cijene noćenja su obično od petstotinjak eura na više. Kompanija je vlasnik manjeg broja hotela, ostalo su franšize. Važno da je u svim hotelima jednako visok standard usluge i smještaja što gosti takve platežne moći izuzetno cijene. Ako imate novca, a ne znate gdje bi se smjestili Four Seasons je pravi izbor jer ste sigurni u kvalitetu.

Od nedavno u počeli organizirati luksuzna putovanja oko svijeta sa svojim avionom. U ponudi su 3 luksuzna putovanja. 

najskuplja putovanja

Na svako putovanje leti se Boeingom 757 koji je posebno opremljen. U avionu su 52 kožna, ručno izrađena ‘krevet-sjedala’ i posebno luksuzna ponuda hrane i pića koje se poslužuje.

‘World of adventures’ ruta je do sada najbrže prodana. Ide se na jedinstveno putovanje u Ruandu i otočje Galapagos. Na Sejšelima putnici lutaju prirodom, u Marakešu je lutanje gorijima nezaboravno, a posjet Galapagosu uključuje 3 noćenja na ekskluzivnom brodu. Putovanje završava u uvijek zabavnom Miamiju.

Cijene su od 155 000$ po osobi. Feedback putnika je kako kompanija kaže, vrlo pozitivan.

Gosti su više nego zadovoljni i napokon mogu u udobnosti i luksuzu vidjeti i najegzotičnija mjesta sa svog popisa za putovanja. U 2019. zabilježen je rekordni broj rezervacija za ovaj i slične aranžmane.

najskuplja putovanja

Cijena putovanja uz let uključuje sve transfere, izlete, obroke i piće, te noćenje u Four Seasons hotelima i resortima u mjestima u kojim se boravi.

‘International Intrigue’ ruta – počinje 2020. Putnici će letjeti preko 4 kontinenta kako bi posjetili velike gradove i zabačene otoke, te upoznali raznolikost kultura u svijetu.

Putnici će tako istražiti stari Japan i Kyoto, otkriti Vijetnam, odmarati se na plažama Maldiva, i osjetiti egzotiku Maroka. Jetsettere očekuju nezaboravni zalasci sunca u pustinji Serengeti i posjeti budimpeštanskim toplicama. Luksuzno iskustvo očekuje putnike u St. Petersburgu, prije posljednje stanice u Parizu uz oproštajnu večeru u restoranu s tri Michelinove zvjezdice.

najskuplja putovanja

‘Timeless Encounters’ ruta -u 24 dana putnici će se opuštati na rajskim otocima i vidjeti jedno od najpoznatijih arhitektonskih čuda svijeta. Avantura počinje na Havajima, gosti lete na otok Bora-Bora. Slijedi putovanje u Australiju i backstage izlet u Sidnejsku operu. Sljedeća destinacija je Bali na kom je organiziran privatni sat tradicionalnog kuhanja.

Na putu prema Dubaiju nalazi se i jednodnevna pauza za posjet Taj Mahalu. U Pragu večer će uljepšati privatni koncert u teatru u kom je nastupao Mozart. Posljednja stanica je London i krstarenje Themsom za oproštaj s novim prijateljima s putovanja.

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor Business

 

Nove objave