Travel AdvisorTravel Advisor

Nema više putovanja iz grada u grad

ZAGREB – Ministar unutarnjih poslova Davor Božinović u razgovoru za RTL Danas najavio je još strože mjere kao bi se spriječilo širenje koronavirusa:

“Definitivno je koronavirus problem broj jedan, danas smo mi morali 2500 ljudi angažirati na drugoj zadaći, ali to pokazuje znanje, jačinu i fleksibilnost ovih sustava” rekao je ministar Davor Božinović.

Današnji snažan potres koji je pogodio Zagreb znatno je odmogao u borbi protiv koronavirusa, ali spječavanje širenja virusa i dalje je zadaća broj jedan.

Road, Travel, Sky, Blue, Clouds

 

Nove, još rigoroznije mjere su:

“Zatvaraju se sve tržnice i objekti u sklopu njih. I zbog loše organizacije i zbog nepoštivanja naših mjera. To je već sada na snazi, a od jutra će biti zabranjeno napustiti mjesto prebivališta. Nema više putovanja iz grada u grad”

Privremena mjera odnosi se na javni linijski promet putnika u unutarnjem cestovnom prometu, izuzev autotaksi prijevoza, javni linijski prijevoz putnika u međunarodnom cestovnom prometu, javni prijevoz osoba u željezničkom prometu, tramvajski i drugi javnogradski promet, te sve ostale nespomenute vrste javnog prijevoza (žičare, uspinjače, drugo), stoji još u Odluci.

Za sada nema više putovanja.

#ostanidoma

Travel Advisor Hrvatska

Pretplatite se na naš YouTube kanal

 

 

Previous articleNa terenu: Amela nam javlja koliko je strašna situacija u Berlinu
Next articleValentina: ostali smo blokirani u Peruu i ne znamo kako se vratiti doma