Travel AdvisorTravel Advisor

Nova palačinkarnica u Zagrebu!

Palačinke.hr – nova palačinkarnica u gradu

Palačinke su uvijek dobra ideja i znamo da ih se u Zagrebu može pojesti skoro na svakom koraku. Prošli je tjedan u Badalićevoj 21 otvorena nova palačinkarnica, ali potpuno drugačija od svih dosadašnjih.

Palačinke.hr je ideja mlade ekipe iz Growthfixa koja je oduvijek htjela naručiti veću količinu palačinki po prihvatljivoj cijeni, a nisu imali gdje. Zato su pokrenuli novi projekt i otvorili palačinkarnicu gdje možete naručiti domaće, jednostavne palačinke. U njih ste se zaljubili kao mali, a sada postoji mjesto gdje ih možete naručiti po bakinom receptu.

Nekada vam se stvarno ne da praviti palačinke, a ponekad ste zauzeti i jednostavno nemate vremena. Potpuno vas razumijemo! Zato najjednostavnije i najslasnije palačinke u gradu možete naručiti preko Glova, Wolta, Pauze.hr i Bolta, a možete ih i direktno preuzeti u palačinkarnici u Badalićevoj 21.

Tko ih može naručiti?

Naravno, odgovor je – SVI! Ekipa iz Palačinke.hr želi da svi uživaju u najboljim domaćim palačinkama. Studenti mogu napraviti pauzu od učenja, a zaposlenici ih mogu naručiti u uredu. Ponekad se mamama nakon napornog dana ne da peći palačinke za svoje najmlađe i u ovoj palačinkarnici je njihov spas.

Idealne su za lijene nedjelje, zabave, ispitne rokove, pauzu od posla i gejmanje. Kada dođu sivi dani i cijeli dan pada kiša nema ništa ljepše nego biti pod dekicom i uživati u najfinijim palačinkama u gradu.

Odaberi svoj paket

Palačinke mogu biti punjene čokoladom ili marelicom, a možete naručiti i prazne. Uz to, možete naručiti različitu količinu palačinki i pri tome miksati svoju kombinaciju. Jednostavno je najfinije i zato su ove palačinke posebne.

Čitajući ovaj članak sigurno su vam se počele jesti. Naručite svoju idealnu kombinaciju i zasladite svoj dan najjednostavnijim i najukusnijim činkama u gradu.

Posjetite njihov Facebook i web stranicu gdje možete saznati više o najnovijoj palačinkarnici u gradu.

Travel Advisor

Pretplatite se na naš YouTube

Savjetnik za putovanja na FB i IG

Previous articleKako i gdje po Istanbulu
Next articleIschgl – Zima u dolini Paznaun