Novosti

Vikend putovanja: Dvodnevni izleti za opuštanje na kraju radnog tjedna

Vikend putovanja su najčešći oblik putovanja i to s razlogom. Otići na dvodnevni izlet je izrazito lako i jeftino, a u okolici se ima što i za vidjeti.

Kako odabrati najbolja sjedala u avionu?

najbolja sjedala u avionu
Dobiti pravo ili željeno mjesto u avionu ponekad graniči s lutrijom. Putnici su različiti. Neki zaspu prije nego avion poleti, a neki su budni čitavu noć ili dan. Nekima je mjesta za noge premalo, a neki ne žele pored prozora. Svatko ima svoje želje tako da generalnog odgovora nema. Svatko si treba izabrati mjesta prema željama i mogućnostima. Dođite na...

Vodič za jeftina putovanja: Kako jeftino putovati i usput se dobro provesti

ruka s mapom nacrtanom
Jeftina putovanja su među putnicima postala mitska bića. Iako teško za izvesti, pogotovo za daleka mjesta, postoje trikovi uz pomoć kojih možete uštedjeti.

Srednja Europa: Skrivene tajne koje pustolovima nudi stari kontinent

latvija, grad po danu
Srednja Europa može ponuditi više od Pariza i Berlina. Na sljedećoj avanturi preskočite razvikane destinacije i uputite se ravno u srce kontinenta.

Kad ste u Japanu, ponašajte se kao Japanci: Što vidjeti u Japanu?

japanska gejša
Japanci imaju prekrasnu zemlju bogate kulture. U Japanu se treba ponašati kao Japanac i uživati u jedinstvenoj gastronomiji i kulturi.

Što se smije unijeti u avion? Ručna prtljaga i predana prtljaga imaju različita pravila

ilustracija, što se smije unositi u avion
Niste sigurni što se smije unijeti u avion? Svi mi imamo problema s tim. Pogotovo jer ručna prtljaga i predana prtljaga imaju različita pravila.

Jeftini letovi: Kako ih naći i zašto su inače toliko skupi?

terminal
"Gdje su jeftini letovi?" je pitanje koje se čestu postavlja među svjetskim globetroterima. Da im pomognemo, napravili smo ovaj vodič.

Bahami su idealna destinacija za romantičare i ljubitelje pustolovina

kuća u bahamima
Bahami, tropska destinacija u kojoj će svatko za sebe naći ponešto. No, oni koji će najviše uživati u ovom otoku su romantičari i pustolovi.

Croatia Airlines uvodi dvije nove rute iz Zagreba i zapošljava novu posadu

croatia airlines
Croatia Airlines, hrvatska aviokompanija, će u kasno proljeće otvoriti dvije sezonske rute iz Zagreba koje će voditi u bliske države.

Indija putopis: Gužvanje i ulični trubaduri u najvećem indijskom gradu

ljudi u autu
Indija. U njoj sam već tjedan dana, pa da nešto i napišem. Mumbai (Englezi su ga zvali Bombay) je grad u koji sam sletio i boravio prvih 5 dana.