Travel AdvisorTravel Advisor

Otkrij više Šibenika za manje novca

Turistička kartica Šibenik Card i ove godine nudi mnogo popusta i prilika za posjet svih šibenskih znamenitosti, atrakcija i doživljaja koji Šibenik čine posebnim.

Kao i svake godine do sada, uz karticu možete ostvariti besplatan posjet u katedralu sv. Jakova, tvrđavu sv. Mihovila, tvrđavu Barone i novootvorenu tvrđavu sv. Ivana. Također, omogućuje i besplatan ulaz u Interpretacijski centar Civitas Sacra, Muzej grada Šibenika i Aquarium&Terrarium Šibenik. Uz besplatne ulaze, kartica nudi mogućnosti popusta na izlete brodom na tvrđavu sv. Nikole (20%), kao i popust na ulaz u Nacionalni park Krka (20%).

Kome je namijenjen Šibenik Card?

Šibenik Card je namijenjen prvenstveno posjetiteljima i turistima. Osnovni joj je cilj povećati posjećenost kulturnih sadržaja i znamenitosti te ponuditi dodatni alat za pregled destinacije koji će omogućiti konzumaciju više sadržaja uz bolju cijenu.

Također, vodilo se računa o tome da svi subjekti koji već jesu i koji će tek biti uključeni u projekt imaju određenu razinu kvalitete i usluge, da nude autohtone proizvode, te sadržajne i specijalizirane usluge. Sve to utječe na kvalitetu boravka gostiju i povećanje samog doživljaja destinacije.

Iz tih razloga, Šibenik Card nudi popuste na razne agencijske usluge, specijalizirane izlete i autentične ture, kvalitetne restorane, barove i ugostiteljske usluge, suvenirnice i art shopove kao i popuste na hotelski smještaj u gradu i okolici.

Šibenik Card ima trajanje od 7 dana od trenutka korištenja prve usluge, kao i opciju kupnje individualne kartice i obiteljske kartice.

Cijena individualne kartice je 165,00 kn, a obiteljske 390,00 kn. Šibenik Card se može kupiti u uredu TZ grada Šibenika, Turističko informativnom centru u Šibeniku, kao i u Interpretacijskom centru Civitas Sacra.

Više informacija na web stranici Turističke zajednice grada Šibenika https://www.visitsibenik.hr/ kao i u mobilnoj aplikaciji Šibenik Card na Google Play trgovini i AppStore.

Autor naslovne fotografije: © Hrvoje_Photography from Unsplash

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleKostimografija i ekologija: Izložba o korzetima na TTF-u
Next article7 najbržih vlakova na svijetu