Travel AdvisorTravel Advisor

Pokažite sportske vještine na prvom Dalmatia Šibenik Outdoor Festivalu

Dalmatia Šibenik Outdoor Festival održat će se 8. i 9. listopada

Dalmatia Šibenik Outdoor Festival pruža vam mogućnost da pokažete svoje sportske vještine dok se istovremeno zabavljate, uživate u prirodi i čistom zraku, u društvu obitelji ili prijatelja. Zahvaljujući organizaciji Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, Turističke zajednice grada Šibenika te Turističke zajednice Zlarin, ljubitelji sportskih aktivnosti u listopadu napokon dolaze na svoje. Prvo izdanje ovog festivala održat će se 8. i 9. listopada na Malom Vignju (na Jadriji), Baldekinu te na otoku Zlarinu.

Odabrane lokacije su vrlo posebne jer je sve u znaku “stogodišnjaka” – Jadrija obilježava 100 godina gradskog kupališta, a otok Zlarin slavi 100 godina organiziranog bavljenja turizmom te stoti rođendan Vesne Parun koja je na otoku koralja i rođena. Dražen Petrović svoje je prve košarkaške korake napravio upravo na Baldekinu, stoga ne postoji bolje mjesto za natjecanje u košarci.

Za koje se natjecateljske discipline možete prijaviti?

© TZ Šibensko-kninske županije

Moći ćete se prijaviti za trail utrke s dvije dužine staze (8 km i 17 km), natjecanje u sportskom penjanju, SUP-u, kajakingu, košarci 3×3 i košarci 3×3 za djecu. Osim toga, organizirane su i besplatne radionice sportskog penjanja, joge, SUP-a i kajaka, kako biste se mogli pripremiti za natjecanje ili možda prvi put isprobali neku od ovih disciplina. Naravno, ni najmlađi nisu zaboravljeni. Za njih je pripremljena mala škola outdoor sporta te ih na Jadriji očekuje odlična zabava sa sportskim zadacima.

© TZ Šibensko-kninske županije

Kotizaciju možete kupiti po promotivnoj cijeni, a uključuje startni paket s poklonima, DŠOF dry fit majicu, finišersku medalju te okrjepu i piće. Za prva tri mjesta iz svake discipline su osigurane završne medalje, ali i vrijedni pokloni.

Što je festival bez zabave?

Dalmatia Šibenik Outdoor Festival nudi i pregršt zabave, a za održavanje odlične atmosfere tijekom festivala pobrinut će se voditeljski tandem Marko Slamić i Sanja Raičković te DJ MengRen.

Otkrijte program prvog Dalmatia Šibenik Outdoor Festivala

© TZ Šibensko-kninske županije

Dalmatia Šibenik Outdoor Festival traži volontere

Ako svojom osobnošću i radom želiš pridonijeti ovoj javnoj sportskoj manifestaciji te uz dobru zabavu steći korisna iskustva i nova poznanstva, pridruži se organizacijskom timu kao volonter. Sve što trebaš napraviti je javiti se na e-mail: info@breakaleg.hr, a organizatori će te kontaktirati i dati sve daljnje upute.

Kako biste saznali sve detalje i prijavili se za natjecateljske discipline posjetite web stranicu Dalmatia Šibenik. Sve novosti vezane uz održavanje festivala možete otkriti i na njihovim Instagram i Facebook profilima.

#FallingForCroatia #BestFallCroatiaBucketList

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleDoživite prekrasne Brijune u jesen
Next articleJe li ovo naljepše mjesto u Normandiji?