Travel AdvisorTravel Advisor

Pragusa.One: nove avionske linije iz SAD-a prema Hrvatskoj

Dubrovnik povezuje nova aviokompanija Pragusa.One

 

US_launch routes_pragusa.jpg

Pragusa.One sa zadovoljstvom najavljuje letove bez prestanka iz Sjedinjenih Država u Hrvatsku. Tri tjedna leta iz Los Angelesa (LAX) i New Yorka (EWR) za Dubrovnik (DBV) obavljat će se zrakoplovima Airbus A330 i A340. Prvi let iz New Yorka zakazan je za 21. lipnja 2021., nakon čega slijedi prvi let iz Los Angelesa zakazan za 22. lipnja 2021. Usluga će se održavati do kraja listopada 2021. godine.

Tvrtka će upravljati Airbusom A330-300 između New Yorka i Dubrovnika, nudeći ukupno 15.700 sjedećih mjesta. Letovi će letjeti u ponedjeljak, srijedu i subotu iz New Yorka i Dubrovnika.

PRAGUSA.ONE iso view_1920x1024.jpg

Airbus A340 bit će angažiran na letovima između Los Angelesa i Dubrovnika, nudeći ukupno 14.700 mjesta. Letovi će letjeti u utorak, četvrtak i nedjelju iz Los Angelesa i Dubrovnika.

„Naporno smo radili od ljeta 2020. kako bismo stvorili ovaj jedinstveni proizvod za strastvene putnike koji su spremni  za let u inozemstvo. Letovi od točke do točke u paketu s kompletnim putnim paketom i vrhunskom uslugom u letu ključni su čimbenici uspjeha za vrhunsko putničko iskustvo u budućnosti. Američko tržište predstavlja jedno od glavnih tržišta za Pragusa.One ”, rekao je Krešimir Budinski, direktor Pragusa.One Ltd.

Prodaja karata započinje 24. svibnja 2021. Grupne rezervacije i informacije o cjelovitim putničkim paketima dostupnim putničkim agentima na zahtjev putem e-pošte reservations@pragusa.one ili web stranice www.pragusa.one

Travel Advisor – Putovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Ski & Outdoor Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

 

Previous articleAdrenalinski bike izazov Srce Velebita 2021
Next articleIzrael će ove godine biti HOT destinacija