Travel AdvisorTravel Advisor

Priuštite si najbolje krstarenje Jadranom ovog ljeta po posebnoj cijeni

Katarina line nudi krstarenje za pamćenje

Posebna ponuda! 18.07.2020.

Teško, pogotovo ne na tom nivou luksuza. Možete uživati ploveći Dalmacijom od Splita do Dubrovnika i nazad u tjedan dana. Uključeno kupanje u tajnim uvalama dostupnim samo brodovima.

Cijena je prava sitnica za ovakvo putovanje i uslugu.

Samo 5.000 kn po osobi za tjedan dana na brodu Deluxe Superior kategorije. Cijena uključuje Premium Superior usluge:

Doručak, ručak od tri slijeda, kapetanska večera, pratitelj na brodu, tri vođena razgleda na engleskom jeziku, svakodnevno pospremanje kabine, sredinom tjedna svježi set ručnika i posteljine, usluga nošenja prtljage, degustacija maslinovog ulja i vina na brodu, popodnevni čaj i kava, voda u bočicama od 0.5l, Wi-Fi.

DALMATIAN PARADISE

Polasci iz Splita

Opustite se na prostranim palubama ili se osvježite u Jadranskom moru. Poslijepodne i večeri su pažljivo isplanirane kako bi se istražila jedinstvena odredišta iznimne ljepote na hrvatskoj obali uz iskusne i stručne vodiče koji će Vas upoznati s lokalnom tradicijom, kulturom i gastronomijom.

Program krstarenja:

Subota SPLIT (V)

Prijava na brod u luci Split od 14:00 sati nadalje. Nakon smještaja u kabine, uživajte u popodnevnom razgledu Splita, u pratnji lokalnog vodiča. Split je povijesni grad pod UNESCO zaštitom te važan dio svjetske baštine. U njemu ćete pronaći obilje rimske arhitekture, a od posebnog je interesa veličanstvena Dioklecijanova palača, nekadašnja rezidencija rimskog cara. Nakon obilaska grada, povratak na brod za prijem uz koktel dobrodošlice. Večera na brodu. Noćenje u Splitu.

Nedjelja SPLIT – KORČULA (D, R)

Rano ujutro krećemo u smjeru otoka Korčule, nadaleko poznatog po legendi u kojoj se spominje kao mjesto rođenja slavnog moreplovca Marca Pola. Pauza za ručak u jednoj od osamljenih uvala na ruti. Dolazak u Korčulu u popodnevnim satima te odlazak u razgled grada utvrđenog zidinama. U pratnji našeg lokalnog vodiča upoznajte bogatu povijest i bezvremensku ljepotu otoka. Ako ste ljubitelj legendi i bajkovitih priča, gradske zidine Korčule kriju ih na stotine samo za vas. Korčula nudi raznovrsne restorane i konobe u kojima možete obogatiti svoje gurmansko iskustvo, a za one koji traže večernju zabavu, tu su brojni kafići i klubovi otvoreni do kasno u noć. Noćenje u Korčuli.

Ponedjeljak KORČULA – MLJET/DUBROVNIK (D, R, V)

Sljedeće jutro naša nas ruta vodi dalje, još južnije, do otoka Mljeta. Pridružite se Vašem pratitelju u šetnji do poznatih slanih jezera u NP Mljet te uživajte u vožnji brodom do otočića Sv. Marije gdje ćete posjetiti drevni benediktinski samostan, staru opatiju i crkvu iz 12. stoljeća. Povratak na brod za ručak, nakon čega odlazimo prema Dubrovniku. Dolazak je planiran u popodnevnim satima, ali prije nego vežemo užad u luci Gruž, kapetan će Vas povesti na večernje krstarenje uz stare gradske zidine, dok se na palubi servira buffet večera. Na Vama je samo da se prepustite uživanju u spektakularnom pogledu na ovaj veličanstveni stari grad. Noćenje u Dubrovniku.

Utorak DUBROVNIK (D)

Taj dan imate na raspolaganju za uživanje u ovom čarobnom gradu. Nakon doručka, transfer do starog grada gdje u pratnji lokalnog vodiča odlazite u pješački razgled. Po završetku razgleda, slijedi vožnja žičarom do planine Srđ, kako biste uživali u panoramskom pogledu na zidine i Elafitske otoke te snimili najljepše fotografije starog grada. Poslijepodne Vam ostaje na raspolaganju za vlastito istraživanje grada te pronalazak idiličnog mjesta za ručak i večeru. Doživljaj Dubrovnika ne bi potpun bez šetnje Stradunom – nadaleko poznatom gradskom ulicom, odnosno promenadom smještenom unutar starogradskih zidina. Za one izdržljivije preporučujemo šetnju gradskim zidinama (ili barem dijelom zidina) dugim 1,940 metara. Noćenje u Dubrovniku.

Srijeda DUBROVNIK – POLUOTOK PELJEŠAC (D, R, V)

Ujutro nakon doručka napuštamo ovaj veličanstveni grad te nastavljamo naše krstarenje prema poluotoku Pelješcu, poznatom po izvrsnom vinu. Prije ručka kratko zaustavljanje na jednom od Elafitskih otoka zbog kupanja te popodnevni dolazak na Pelješac. Odlazimo u unutrašnjost kako bismo istražili ruralna područja. Transfer do sela Kuna te obilazak lokalne crkve i samostana nakon čega slijedi posjet obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu (OPG) gdje ćete se prepustiti atmosferi tradicionalne seoske zabave uz večeru na kojoj ćete uživati u okusima i mirisima domaćih delicija, iz vlastite proizvodnje i uzgoja. Kasni transfer natrag na brod. Noćenje na poluotoku Pelješcu.

Četvrtak POLUOTOK PELJEŠAC – HVAR (D,R)

Jutarnji polazak prema otoku Hvaru. Stanka za ručak, na malom otoku Šćedro nakon čega slijedi pauza za kupanja u kristalno čistom moru, predivnih Paklinskih otoka. Dolazak u Hvar u poslijepodnevnim satima. Hvar je naš najduži otok na Jadranu te jedan od najsunčanijih, poznat po raskošnim poljima lavande i ljepoti koja oduzima dah. Pridružite nam se u obilasku grada u pratnji lokalnog vodiča te saznajte nešto više o Hvaru, njegovoj renesansnoj katedrali s originalnim zvonikom koji datira još iz 16 st. te najstarijem kazalištu u Europi, osnovanom 1612.g. Uspnite se do gradske utvrde Fortice s koje se pruža senzacionalan pogled na grad, luku i Paklinske otoke u daljini. U večernjim satima Hvar nudi obilje zabave – mnogi restorani, barovi i kafići otvoreni su do kasno u noć. Noćenje u Hvaru.

Petak HVAR – BOL – MILNA/PUČIŠĆA (D,R, KV)

Naše posljednje stajalište na ovom krstarenju bit će otok Brač i slikovito mjesto Bol. Prošetajte šetnicom i okupajte se na jednoj od najpoznatijih dalmatinskih plaža – Zlatnom Ratu (Zlatni rt – poznat po pomicanju s jedne na drugu stranu jer mu vjetar i valovi stalno mijenjaju oblik). Bol je tipični ribarski gradić koji je izrastao u popularno turističko odredište. Nakon ručka na brodu, uživajte u slobodnom vremenu do večernjih sati kada je planirana oproštajna kapetanska večera uz glazbu i ples. Noćenje u obližnjem mjestu Milna/ Pučišća.

Subota MILNA/PUČIŠĆA- SPLIT (D)

Krstarenje završava rano ujutro polaskom za Split te oproštajem od posade i svih novih prijatelja s ovog nezaboravnog putovanja!

TUMAČ: D = doručak, R= ručak, K = kušanje, V = večera, KV = Kapetanska večera

Cijena:
8 dana / 7 noći na Deluxe Superior brodu:
5.000 kn / osoba
Za sva pitanja:
cruises@katarina-line.hr
+385 51 603 400
www.incomingcroatia.com
www.katarina-line.com

Previous articleČetiri dana autom po Istri
Next articleGurmanski izlet u Brodsko posavsku županiju