Travel AdvisorTravel Advisor

Qatar Airways dijeli 100.000 avio karata

Qatar Airways dijeli 100.000 avio karata

Jučer je na svojim stranicama Qatar Airways objavio poziv za dodjelu besplatnih avio karata medicinskom osoblju. Povod je dan bolničarki kao zahvala za njihov herojski doprinos u borbi protiv pandemije izazvane virusom Covid-19.

100.000 besplatnih avio karata

Povratne karte u ekonomskoj klasi uz izbor destinacije I datuma putovanja. Qatar Airways je u prošlom period obavio više od stotinu čarter repatrijacijskih letova I prevezao više od milijun putnika u različite zemlje.
Podjela karata počinje 12.8. I traje do 18.8.2020. Djelatnici u zdravstvu se mogu prijaviti na linku: qatarairways.com/ThankYouHeroes kako bi dobili promotivni kod s kojim mogu ostvariti pravo na besplatnu avio kartu.
I ne samo to, oni koji dobiju ostvaruju pravo i na još jednu besplatnu kartu za svoju pratnju. Za nagradu su kvalificirani svi bez obzira iz koje zemlje dolaze. Karte moraju biti bukirane prije 26.11.2020, a vrijede do 10.12.2020.

Dodatno će se dobiti I vaučer s 35% popusta za kupovinu u Qatar Duty Free na aerodromu Hamad u Dohi. Vrijedi do 31.12.2020.
Qatar ponovo pokreće svoju flotu koja će letjeti na 52 destinacije do kraja svibnja I na još 80 tijekom lipnja. Aviokompanija se drži najviših standarda higijene koji uključuje redovnu dezinfekciju aviona. Koristi se najmoderniji sistem filtriranja zraka koji uklanja 99,97% bakterija I virusa u avionima.

Aviokompanija je dobitnik nagrade “World Best Airline” za 2019 od strane World Airline Awards koju dodjeljuje Skytrax. Izabrana je I za najbolju kompaniju bliskog istoka, te za najbolju business klasu.

Travel Advisor – putovanja

Pretplatite se na naš YouTube kanal.

Previous articleLedenjačka skijališta uskoro počinju s radom
Next articleMotovun i vino