Retro studeni u hotelu Plitvice

Autor članka:
Podijeli:

Provedite studeni u hotelu Plitvice

Plitvice uvijek donose poseban doživljaj, neovisno o kojem se godišnjem dobu radi. Sada je vrijeme da doživite jedno potpuno novo iskustvo u nostalgičnom jesenskom bijegu na Plitvička jezera. Otkrijte šarm prošlih vremena kojim odiše hotel Plitvice, arhitektonski dragulj 1950-ih smješten u srcu nacionalnog parka.

Hotel Plitvice

Hotel Plitvice izgrađen je 1958. godine u tada nedavno osnovanom Nacionalnom parku Plitvička jezera. Predstavlja jedno od monumentalnih ostvarenja poznatog hrvatskog arhitekta Marijana Haberlea. Krasi ga prirodno okruženje i dijelom je izgrađen na kamenim stijenama koje i danas krase interijer piano bara. Nakon 1990-ih je obnovljen, no svejedno nije izgubio retro elemente koji ga čine jedinstvenim i šarmantnim smještajem te zaštićenim kulturnim dobrom Republike Hrvatske.

Što možete očekivati od Retro studenog u hotelu Plitvice?

Unutrašnjost hotela Plitvice

Naravno, retro studeni u hotelu Plitvice traje cijeli 11. mjesec, a nudi retro slastice i koktele te živu glazbu u piano baru svaki dan od 17:00 do 20:00 sati. Posebno zapišite 24. studeni 2022 jer će tada ispred hotela biti organizirana izložba oldtimera. Vikendima su za goste u okviru ove ponude organizirani besplatni obilasci nacionalnog parka u pratnji vodiča u 09:30 i 10:00 sati.

Posebna retro ponuda uključuje jedno ili dva noćenja u hotelu Plitvice s doručkom ili polupansionom, ulaznicu u Nacionalni park i free upgrade u sobu koja ima pogled na jezero (ovisno o raspoloživosti). Svi oni koji se odluče na noćenje s doručkom mogu dobiti popust na a la carte ručak ili večeru u hotelu Plitvice, dok na dva noćenja s doručkom imaju opciju s trećim noćenjem gratis. Dobre vijesti za one koji planiraju posjetiti izložbu oldtimera: pripremljen je poseban aranžman za 24. studeni 2022. s jednim noćenjem i polupansionom s uključenom svečanom večerom.

Nacionalni park Plitvička jezera

Provedite hladnije jesenske dane u hotelu Plitvice: dopustite da vas ova posebna ponuda iznenadi i odvede u trenutak glamura i topline prošlih vremena, daleko od užurbane svakodnevice modernog svijeta.

Cijene posebnih aranžmana:

Junior suite 5 u hotelu Plitvice

  • Retro studeni – 1 noćenje s doručkom: 327,50 HRK (43,47€)
  • Retro studeni – 1 noćenje s polupansionom: 427,50 HRK (56,74€)
  • Retro studeni – 2 noćenja s doručkom: 576,00 HRK (76,45€)
  • Retro studeni – 2 noćenja s polupansionom: 776,00 HRK (103,00)
  • Retro studeni – 2 noćenja s doručkom + 1 noćenje GRATIS: 576,00 HRK (76,45€)

Rezervirajte putem linka: www.np-plitvicka-jezera.hr/retro-studeni-u-hotelu-plitvice/

www.np-plitvicka-jezera.hr

Logo Plitvičkih jezera

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave