Riječki Winter Pass ponovno se vraća

Autor članka:
Podijeli:

I ove će zime turisti imati dodatni razlog da posjete Rijeku zahvaljujući primamljivoj promotivnoj ponudi Turističke zajednice grada Rijeke i partnera namijenjenoj svim posjetiteljima koji u gradu borave dva ili više noćenja u razdoblju od 1. listopada 2023. do 31. ožujka 2024.

Riječ je o Winter Pass-u, zimskoj propusnici koja uključuje besplatan ulaz u mnogobrojne riječke kulturno-povijesne, umjetničke i sportske sadržaje i znamenitosti. Svi posjetitelji Rijeke koji u gradu borave dvije ili više noći ostvaruju pravo na Winter Pass kao poklon dobrodošlice od uključenih partnera, smještajnog objekta u kojem odsjedaju i Turističke zajednice grada Rijeke.

Naime, Turistička zajednica grada Rijeke i partneri već treću godinu zaredom svojim posjetiteljima u zimskom periodu omogućuje da atrakcije uključene u Winter Pass posjećuju potpuno besplatno, nakon što im on, na zahtjev objekta u kojem su smješteni, bude dostavljen putem elektroničke pošte.

Propusnica se sastoji od QR kodova koji zamjenjuju ulaznice za uključene gradske znamenitosti

Winter Pass 2023

Posjetitelji će na ulasku u odabranu atrakciju skenirati odgovarajući QR kod te na taj način ostvariti besplatan ulaz.

Za izdavanje Winter Pass vouchera potrebno je aktivirati RCC račun, odabrati uslugu Winter Pass, generirati vouchere, preuzeti vouchere koji su upućeni na e-mail adresu korisnika računa te isprintati vouchere ili ih uputiti gostima putem e-maila. Usluga izdavanja besplatnih Winter Pass vouchera od ove godine dostupna je na RCC portalu. Rijeka CityCard (RCC) je portal koji građanima Rijeke omogućuje pristup sadržajima i uslugama koje koriste u svakodnevnom životu u gradu.

Turistička zajednica grada Rijeke ovaj je projekt osmislila s osnovnim ciljem podizanja kvalitete i trajanja boravka u destinaciji te kao dodatni poticaj iznajmljivačima i hotelijerima koji će Winter Pass moći pridružiti svojim uslugama smještaja te tako gostu ponuditi cjeloviti turistički proizvod. Zimska propusnica predstavlja dodatnu vidljivost i promociju uključenih atrakcija na ciljanim turističkim tržištima. Winter Pass turistima pruža dodatnu vrijednost tijekom boravka u Rijeci u zimskom periodu te pružateljima usluga smještaja omogućuje plasman proširene turističke ponude.

Rijeka se želi predstaviti kao cjelogodišnja destinacija

Rijeka Winter Pass 2023

Uz dva velika događanja koje Turistička zajednica grada Rijeke tradicionalno organizira u zimskom periodu, a to su Rijeka Advent i Riječki karneval, koji su već prepoznati riječki brandovi, na ovaj se način želi zaokružiti turistička ponuda grada te gostu pružiti niz aktivnosti i ideja za boravak, popularizirati uključene objekte i osnažiti Rijeku kao cjelogodišnju turističku destinaciju, bogatu kulturnim, sportskim i zabavnim sadržajima.

Winter Pass Rijeka Advent

WInter Pass će obuhvaćati besplatan ulaz u Muzej grada Rijeka – Palaču šećera, Muzej grada Rijeke – Kockicu, Muzej moderne i suvremene umjetnosti, Prirodoslovni muzej Rijeka, Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja Rijeka, JGL Muzej farmacije, stalni izložbeni postav Trsatskog kaštela, Peek & Poke Muzej djetinjstva i Muzej informatike, Astronomski centar Rijeka te Bazene Kantrida prema važećim radnim vremenima.

Winter Pass Screen Map

Winter pass poslužit će kao odlična podrška u informiranju posjetitelja o turističkoj ponudi grada, a njegovom će se promocijom potencijalnim gostima predstaviti dodatni motiv dolaska u Rijeku koji može biti presudan pri odabiru destinacije u zimsko vrijeme.

Logo Rijeke


Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave