Travel AdvisorTravel Advisor

Ryanair najavio povratak u Zračnu luku Osijek

Ryanair se vraća u Osijek, otkrijte sve detalje

Ryanair se u Zračnu luku Osijek vraća prvi put od 2016. godine i ovog će ljeta letjeti iz sedam zračnih u Hrvatskoj. Povratak su najavili pokretanjem svoje linije za London za ljeto 2023. koja će letjeti četiri puta tjedno, a letovi kreću od 2. lipnja.

„Kao europski broj 1 zračni prijevoznik, Ryanair sa zadovoljstvom najavljuje povratak u Zračnu luku Osijek ovog ljeta te će od sada letjeti iz sedam hrvatskih zračnih luka za Ljeto ’23, nudeći hrvatskim kupcima/posjetiteljima još veći izbor za njihov ljetni odmor po najnižim cijenama zrakoplovnih karata u Europi. Kako bismo proslavili Ryanairovu novu liniju Osijek – London za ljeto 23., pokrenuli smo posebnu prodaju sjedala s cijenama od samo 29,99 € za putovanja između lipnja i listopada 23., koja se moraju rezervirati do ponoći 10. ožujka na Ryanair.com”, kaže Alicja Wójcik Gołębiowska, direktorica za CEE i Baltik iz Ryanaira.

Grad Osijek i Osječko-baranjska županija prepoznali su potencijal Zračne luke Osijek za razvoj cijele regije. Zbog toga su poduzeli sve potrebne pripreme kako bi omogućili povratak Ryanaira u grad na Dravi.

Autor naslovne fotografije: © Lucas de Costa e Silva from Unsplash

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleTajna receptura banjalučkih Trapista
Next articleProljetno skijanje koje svi vole