#SHESKIS u Obertauernu: Ženska snaga za Austrian Cancer Aid i Pink Ribbon

Autor članka:
Podijeli:

Austrijski skijaški centar ima već tradicionalno značajno događanje koje okuplja mnoge skijašice svjetskog glasa. Ovogodišnje okupljanje #SHESKIS u Obertauernu održava se po šesti put 06.04.2024.

U najsnježnijem austrijskom zimskom sportskom odmaralištu okupilo se 120 entuzijastičnih skijašica kako bi zajedno postavile znak i podržale kampanju Pink Ribbon za Austrian Cancer Aid. Događanje #SHESKIS u Obertauernu još je jednom dokazalo kako izgleda pravi skijaški spektakl.

Zvijezde skijanja

Među gošćama će biti neke od poznatih ličnosti iz austrijske sportske i kulturne scene. Sudionice mogu poboljšati svoju tehniku ​​skijanja uz vrijedne savjete Atomicovih sportašica Marlies Raich, Michaele Kirchgasser, Mirjam Puchner i Jacobe Kriechmayr. Ovaj bi se savjet zatim mogao primijeniti u praksi na najnovijim modelima Atomica. Otprilike 15 cm svježeg snijega za #SHESKIS u Obertauernu osiguralo je čisti skijaški užitak.

Prvo zaustavljanje je u 10:30 uAM HUNDSKOGEL UMBRELLA, #SHESKISFAMILY mogu uživati u regionalnim zalogajima i naravno, odličnom vinu. Nakon okrepe, sudionice se vraćaju na staze, gdje ih čeka uživanje u skijanju Nakon što se u potpunosti iskorise savršeno pripremljene staze, grupa se okuplja na zajedničkom ručku u Kringsalmu.

Prikupljanje sredstava

Za Pink Tableom u ekskluzivnom prostoru Alma konzumirale su se prvoklasne delicije. Naknadno prikupljanje sredstava, uključujući tombolu, povećava ukupni iznos doniranih sredstava. Lani je prikupljeno  ponosnih 31.200 €. #SHESKIS u Obertauernu još jednom donosi uspjeh.

Biti u mogućnosti generirati toliki iznos za Austrian Cancer Aid i Pink Ribbon je izuzetno lijepo. Još jednom želim zahvaliti našim partnerima – to su Atomic, Treff 2000, Kringsalm, Louis Widmer, zračna luka Salzburg, Obertauern Lift Association, BMW kao i Sorella Ramonda i Shangri-La London, bez ovako jakih partnera ovaj jedinstveni događaj ne bi bio moguć – zaključila je prošle godine Mona Maier, direktorica turizma i inicijatorica #SHESKIS.

#SHESKIS u Obertauernu
Mirjam Puchner, Michaela Kirchgasser, Jacoba Kriechmayr, Marlies Raich // Marc Stickler TVBOberta

Ovaj projekt je jedinstveni tog tipa u Austriji, kombinira profesionalno znanje o ovom izuzetnom sportu te ujedno surađuje s raznim inicijativama kojima treba pomoć. Tradicionalno događanje obično je u proljeće, no količina snijega je osigurana, pošto Obertauern ima izuzetan položaj.

Program:

Od 7:30  GRÜNWALDKOPFPARKPLATZ P3
Welcome and Atomic ski test.
Autograph session with the top Atomic athletes
(lift tickets can be purchased at the valley station)
8:30 a.m. – 10:30 a.m.
Free or guided skiing in groups
Coaching with the top Atomic athletes
#weareskiing

from 10:30 AM HUNDSKOGEL UMBRELLA
Invitation to stop
at the Pink Ribbon Bar (aperitif + snack)
Speech from the Austrian Cancer Aid

11:00 a.m. – 1:00 p.m.
Free or guided skiing in groups
Coaching with the top Atomic athletes
#weareskiing

FROM 1:00 PM MEETING 2000
Pink aperitif & shared #sheskis for Pink Ribbon Lunch
FROM 2:30 PM Kringsalm
Pinktable – End together with the participants of the Pinktable
Reservation of the Pinktable by email at reservierung@kringsalm.at
2:30 p.m. – 4:30 p.m.
Return of the test skis to the Kringsalm parking lot

4:00 p.m.  – 5:00 p.m.
Shuttle transfer back to town

Travel AdvisorAlpe Adria

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištimaSavjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Obertauern: skijalište za uživanje

Romantični Obertauern

 

Nove objave