Search
Close this search box.

Svi putevi vode u Šibenik!

Autor članka:
Podijeli:

Svi putevi vode u Šibenik!

 

Glazbena prijestolnica Dalmacije još jednom potvrđuje svoj status.

Glavno ime šibenskoga dočeka svjetska je glazbena ikona – Roisin Murphy

Murphy Šibenik

Šibenik će u Novu 2023. godinu ući na čak nekoliko pozornica unutar stare gradske jezgre, s već provjerenim, festivalskim konceptom Dočeka. Nakon nezaboravnih Stereo MC’s, glavnu novogodišnju binu, najednom od najljepših mediteranskih trgova – trgu katedrale sv.Jakova, preuzet će svjetska glazbena ikona. Roisin Murphy, koja se u Šibenik vraća nakon fantastičnog koncerta na tvrđavi sv.Mihovila 2018. godine.

Doček NG

Na svjetsku se glazbenu scenu probila kao istaknutiji dio britansko-irskog elektronskog dua Moloko, nakon čijeg razlaza ova eklektična, ekscentrična i svestrana umjetnica započinje iznimno uspješnu karijeru.

Ova art-pop heroina sve Šibenčane i njihove goste u Novu 2023. uvesti će u solo izvedbi sa posebnim vizualno osmišljenim nastupom.

Šibenik Nova godina

Inovativna i jedinstvena Roisin iznova će se otkriti hrvatskoj publici s premijerom svog vizualnog performansa, a intimni će, pitoreskni trg zaštićene UNESCO-ve baštine učiniti najpoželjnijim klupskim izlaskom godine!

Šibenik Nova godina

Ovaj spektakularni Doček samo je šlag na torti Naj – Adventa. Najekološkijeg i najboljeg morskog Adventa – šibenske Adventure.

Kao i prijašnjih godina, Adventura pretvara Krešimirov grad u božićnu bajku dobrih emocija i vibre, raznovrsne mediteranske ponude hrane i pića, standardno dobrih izvođača, klizališta na središnjem trgu Poljana i genijalnog slogana – Naoružan samo Snješkom!

klizalište

Kulturna baština i brojne atrakcije koje krase ovaj grad i njegovu okolicu, promotivna zimska cijena ulaznica u Nacionalni park Krka koji je bogat vodom kao nikad u ostalim dijelovima godine, fantastična ponuda lokalnih restorana, konoba i ugostiteljskih objekata, promotivne cijene kvalitetnog hotelskog smještaja na području grada, uvijek atraktivne vinarije gradu i okolici sa ponudom vođene ture, kušanja i kupnje najboljih lokalnih sorti vina je sasvim dobar razlog da skupa uplovimo u Novu 2023 u kamenom srcu Dalmacije.

proslava

Mi za bolji doček ne znamo!

https://www.youtube.com/watch?v=2Ajg3KzN3rs

https://www.facebook.com/TouristBoardSibenik

https://www.facebook.com/advent.u.sibeniku

https://www.instagram.com/lovesibenik/

https://www.instagram.com/adventurasibenik/

https://www.visitsibenik.hr/

https://www.adventurasibenik.hr/

tulum

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Travel Advisor – Hrvatska

Travel Advisor – Wine & gastro

Posjetite naš YouTube kanal

Nove objave