Travel AdvisorTravel Advisor

Sova uči djecu jezike te se prilagođava uzrastu i interesima

 

Sova uči djecu jezike te se prilagođava uzrastu i interesima

Upisi u Sovu

Krenuli su upisi u Sovu, a za djecu ova najpopularnija škola stranih jezika najavljuje dostupnost upisa u osnovnim školama. Djeca lako uče nove stvari, pa i strane jezike te tako ulažu u budućnost. U Sovi su im dostupni – engleski i njemački, a kad malo porastu – francuski, španjolski, talijanski i ruski.

Ovdje možete vidjeti raspored upisa po osnovnim školama, a nastava počinje 14./15.09.2022.

https://sova.hr/raspored-dezurstava-i-upisa/

Stupnjevi za djecu prilagođeni su uzrastu, mogućnostima i interesu.

Zahvaljujući Sovinim tečajevima, djeca imaju preduvjete za napredovanje jer je učenje zanimljivo i interaktivno, s naglaskom na komunikaciju.

Za upis je potrebno uplatiti 100,00 kn / 13,30 Є, a ostatak se može platiti u 9 mjesečnih rata.
Za jednokratno gotovinsko plaćanje dajemo popust od 5%, a za upis drugog djeteta 10%.

Upisati se možete na lokaciji OŠ koja vam odgovara, na referadi škole u Varšavskoj 14 ili na: https://sova.hr/online-upisi/

Nastava u Sovi je kreirana na način da se potiče napredak svakog djeteta prema njegovim sposobnostima, a u skladu s grupnom dinamikom. Temeljena je na suvremenim nastavnim sadržajima i provjerenim metodama.

U Sovi se konstantno prati napredak djeteta

u svim jezičnim vještinama (čitanje, pisanje, slušanje, govor). Profesori regularno kontaktiraju roditelje putem izvještaja o uspjehu, roditeljskih sastanaka i web obrasca.

Kod djece se osvještavaju kulturološka i civilizacijska obilježja jezika koji uče te se od najranijih godina posebna se pažnja posvećuje razvoju i njegovanju živog, socijalnog jezika kroz dijaloge i diskusije.

Sova je najprepoznatljivija i najkvalitetnija škola za strane jezike na tržištu koja već godinama ide ukorak s najnovijim trendovima suvremenih metoda u nastavi. Cilj je biti i ostati škola za sve generacije – od baka i djedova do roditelja i poslovnih ljudi i djece.

Sova: škola stranih jezika za sve

Sova je visoko kvalitetna škola stranih jezika koja ima vrhunsku kvalitetu predavača, rade s najnovijim izdanjima knjiga te su usklađeni s CEF-om. Usto tu je i suradnja s međunarodnim ustanovama kao što su Sveučilište Cambridge, Pearson, LCCI Londonska gospodarska komora, Goethe Institut…

Također, za kvalitetu rada bitni su i profesori, koji se kontinuirano metodički i lingvistički stručno usavršavaju. U Sovi pratimo rad ne samo polaznika, već i profesora koji moraju zadovoljiti najviše standarde rada.

Travel Advisor – lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištimaSavjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleMadrid: Što vidjeti u glavnom gradu Španjolske?
Next articleBurning Man: postoji li luđi festival na svijetu