Travel AdvisorTravel Advisor

Патувања

Пет најубави места за патување периодот

Зимата е период во кој цените во многу дестинации низ целиот свет се многу поволни. Една од причините е лошото време, но тоа не е случај секаде. Петте најдобри места за патување во зима. Авионските билети во Last Minute – понудите можат да бидат поповолни од вообичаено, а хотели и апартманите, исто така. Исто така […]

Некои од најубавите острови во светот

Го сакате морето? Дали вашиот избор за одмор се плажите, камчиња, карпите, белиот, жолтиот, или црниот песок? Чисто, топло и тиркизно море? Високи карпи и скриени плажи или долгите песочни плажи со beach – барови oд каде музиката слуша секаде? Еве некои од островите кои сигурно ќе Ве освојат! Boracay, Филипини Филипинскиот остров Boracay е […]

Page 20 of 20