Travel AdvisorTravel Advisor

Alps & Adriatic

Скијачки центар Tignes

Опис Исто како што Париз ја има Ајфеловата кула, а Лондон го има “Биг Бен” и Њујорк Статуата на слободата, кога станува збор за Тињес, тоа се езерото Тињес, глечерот Гранде Мот и неговата хидроелектрична брана. Од ремек-дела на природата  до гигантскиот споменик направен од човекот. Уживајте во Тињес … На врвот на ски-областа Tignes […]

Вал Торенс – ресорт каде среќата е филозофија

Во Вал Торенс среќата е филозофија која доаѓа во сите облици и големини и тоа од 18-ти Ноември до 8-ми Мај. Од 2012 година, Вал Торенс е посветен на тоа одморалиштето да стане место каде што благосостојбата и престојот ќе достигнат највисоко ниво. Секоја година ова одмаралиште бара стручни совети, со цел да ги оспособи […]

Page 2 of 2