Što vidjeti u Los Angelesu iz filma La la Land

Što vidjeti u Los Angelesu?
Najbolje za početak posjetiti lokacije na kojima je sniman ovaj mega popularan film.

Unajmite automobil, instalirajte GPS i krenite u mrežu auto cesta.

Petlja između auto cesta 105 i 110 nije mjesto za zadržavanje, osim u vrijeme gužvi. Apartman u kojem živi Mia se nalazi u Long Beachu u zgradama u maurskom stilu. Studio Warner bros. u kojem radi Mia te restoran Smoke House se nalaze blizu poznatog Universal Studios. Najpoznatija lokacija Griffith Observatory se nalazi u istoimenom parku iz kojeg je možda najbolji pogled na Los Angeles. Grand Central Market je jedno od najživljih mjesta u gradu puno hipsterskih vinarija, meksičkih i kineskih restorana te vrlo trendi mjesto za izlazak. Nalazi se u centru grada. Hotel Chateau Marmont je ikona uspjeha i place to be u najboljem dijelu Sunset Stripa.
Ove lokacije nisu one koje možete vidjeti za jedno dnevnog razgleda grada. Možda ne spadaju u prvu kategoriju, no daju pravu sliku grada, načina života i žitelja grada.
Los Angeles netko voli, netko ne. Za mnoge je nabolje mjesto na svijetu za život, a za mnoge nepregledna kolona automobila. Kao centra filmske industrije mnoge je svoje dijelove “posudio” u raznim filmovima.

La La Land, Oskarima nagrađen film je iskoristila TZ Los Angelesa u promidžbene svrhe.

Organiziraju se posebne ture po poznatim lokacijama iz filma. Baš kao nekad film Pretty Woman koji je popularizirao Rodeo Drive i Beverly Hills. Ovog ljeta se očekuje navala na popularne lokacije iz filma La La Land.
Producenti su mjesecima obilazili grad tražeći najbolje romantične lokacije i kako izgleda, uspjeli su u tome.
Uživajte u filmu i dakako u Los Angelesu – gradu kojeg barem jednom u životu valja posjetiti.