Travel AdvisorTravel Advisor

The Met iz New Yorka nudi besplatni streaimng

 

“Nightly Met Opera Streams”

Sredinom ožujka The Metropolitan Opera iz New Yorka je pokrenula besplatni streaming servis. “Nightly Met Opera Streams” u HD tehnici prenosi program te poznate kuče. Nakon što su sve predstave otkazane odlučili su podijeliti svoje najbolje predstave sa svijetom. Dovoljno je doći na njihovu stranicu I potražiti link. Svaka predstava je na streaming 23 sata nakon prve objave.
“Želimo pružiti doživljaj naših predstava u ovo doba koje je teško za sve nas. Svake noći će biti na program neka od najboljih izvedbi z naše HD kolekcije u posljednjih 14 godina.”

Iz programa:

Wednesday, April 1 – John Adams’s Nixon in China
Conducted by John Adams, starring Janis Kelly and James Maddalena. Transmitted live on February 12, 2011.
Thursday, April 2 – Verdi’s Don Carlo
Conducted by Yannick Nézet-Séguin, starring Marina Poplavskaya, Roberto Alagna, Simon Keenlyside, and Ferruccio Furlanetto. Transmitted live December 11, 2010.
Friday, April 3 – Bizet’s Les Pêcheurs de Perles
Conducted by Gianandrea Noseda, starring Diana Damrau, Matthew Polenzani, and Mariusz Kwiecien. Transmitted live January 16, 2016.
Saturday, April 4 – Verdi’s Macbeth
Conducted by Fabio Luisi, starring Anna Netrebko, Joseph Calleja, Željko Lučić, and René Pape. Transmitted live October 11, 2014.
Sunday, April 5 – Bellini’s Norma
Conducted by Carlo Rizzi, starring Sondra Radvanovsky, Joyce DiDonato, Joseph Calleja, and Matthew Rose. Transmitted live October 17, 2017.

The Met

The Metropolitan Opere poznata kao The Met iz New Yorka je neprofitna organizacija. Osnovana je 1883. Najveća je organizacija za klasičnu muziku u Americi. Sezona traje od rujna do svibnja I svake godine se izvodi 27 različitih opera. Godišnji budget je 382 milijuna dolara od čega 182 dolazi iz privatnih donacija. Kroz sezonu ukupan broj prodanih karata je oko 800.000. Cijene ulaznica se kreču od 25 do 100 dolara. Posebna mjesta su rezervirana za godišnje pretplatnike. Izlazak na Operu u The Met je uvijek poseban doživljaj koji se pamti. Kad putujete u Veliku jabuku, a zanima vas opera pokušajte što prije nabaviti ulaznice za željeni datum.

Travel Advisor – putovanja

Posjetite naš YouTube kanal.

Donosimo odgovore na pitanja koja putnici najčešće postavljaju

Previous articleVirtualna šetnja nas ovaj puta vodi u neke od najljepših hotela
Next articleKupujmo lokalno: Što to nudi mesnica Santoku, a što nećete vidjeti drugdje