Travel AdvisorTravel Advisor

Travel Advisor i Upoznaj Hrvatsku travel majice i hoodice

Travel Advisor i Upoznaj Hrvatsku kreirali travel majice i hoodice

U suradnji sa Printee merch, Travel Advisor i Upoznaj Hrvatsku kreirali su majice i hoodice koje su idealan poklon za svakog ljubitelja putovanja. Inspirirani članovima Facebook grupe “Savjetnik za putovanja – Travel Advisor” koji su strastveni ljubitelji putovanja i prirodnim ljepotama Hrvatske, predstavljaju ti ovu kolekciju.

TRAVEL ADVISOR KOLEKCIJA

  1. BOARDING PASS
  2. IF TRAVELING WAS FREE, YOU’D NEVER SEE ME AGAIN

Inspirirani ljubiteljima putovanja iz grupe na Facebooku, osmislili su dizajn koji priča upravo tu priču.

Za one koji žude za avanturom, istraživanjem, novim mjestima i pričama. Za one koji se osjećaju kao da im nedostaje djelić srca, a upotpuniti ga može samo putovanje. Za one koje putovanje nije samo putovanje, već osjećaj ispunjenosti i sreće te ono nešto što ih čini najboljom verzijom samih sebe. Zvuči poznato?

© Travel Advisor

„I haven’t been everywhere, but it’s on my list.“ – S. Sontag

UPOZNAJ HRVATSKU KOLEKCIJA

CROATIA TRAVEL CLUB

Dizajn je inspiriran planinarima, istraživačima i zaljubljenicima u prirodne ljepote Hrvatske. Inspiriran je onima koji cijene svaki trenutak mira i ljepota prirode, onima koji punim plućima istražuju i uživaju u čarobnim pogledima vrha planina, mirisu svježeg planinskog zraka i šumskih staza, cvrkutu ptica i žuboru potoka, rijeka, slapova te nezaboravnim zalascima sunca.

Bijeg u prirodu je više od rekreacije. To je lifestyle, osjećaj spokoja, ispunjenosti i bijeg od gradske užurbanosti, a Hrvatska je više od lijepih plaža i razvedene obale. Jednom kad osjetite toplinu kontinentalne Hrvatske i njenih ljudi, zauvijek se vraćate.

„Penji se na planine, ne zato da te svijet vidi, već da ti vidiš svijet.“ – David McCullough Jr.

© Travel Advisor

Za sve one koji znaju da u moru postoji nešto istinski opuštajuće. Kada smo u blizini mora, ono ima snažan učinak na nas: um se razbistri, udišemo čisti, slani zrak, a sve naše brige blijede dok slušamo zvuk valova koji blago udaraju u stijene. Hrvatska obala predstavlja nešto više od mora. Ona je dom jedinstvenih gradova, bogate kulture, prekrasnih plaža i posebnosti svakog od mnogobrojnih otoka i otočića.

Sve artikle možete naručiti ovdje. 

MATERIJAL I TISAK

Svaki od dizajna dostupan je u verziji super mekane hoodice i majice u crnoj, bijeloj i sivoj boji. Više informacija o tisku pronađite ovdje.

Majice*: 100% pamuk
Hoodice**: 80% pamuk (organic), 20% poliester (reciklirani)

*Siva verzija majice: 97% pamuk, 3% viskoza
**Siva verzija hoodice: 71% pamuk (organic), 25% poliester (reciklirani), 4% viskoza

© Travel Advisor


UPOZNAJ HRVATSKU s nama!

Učlani se u TRAVEL ADVISOR grupe na Facebooku!

 

 

 

Previous article10 najstarijih gradova u Europi
Next articleXian: najveća vojska iz podzemlja