Upoznajte Dubai noću

Puno je mjesta u Dubaiju na koja možete otići navečer i iza ponoći. Iznenadit će vas kada vidite koilko noć ovdje može biti zabavna i aktivna. Dubai je grad koji nikad ne spava.

Grad u kojem ne postoji riječ nemoguće. U Dubaiju je sve moguće. Netipičan, umjetni grad, grad budućnosti. To je grad koji se mijenja iz dana u dan.

Dubai noću

Restorani

Otići noću u restoran u Dubaiju zaista je poseban doživljaj. Restorani ovdje su izvsni, hrana navjerojatna, a ponuda pića vrlo široka. Ali možda su ipak najljepši pogledi iz restorana, uživajte u svjetlima nebodera, pogledu na plaže i more. U arapskoj glazbi, plesu i specijalitetima koji se ovdje nude. Večera u Dubaiju posebno je lijepo i romantično iskustvo za parove.

Dubai noću

Burj Khalifa

U Dubaiju sve mora biti najbolje, najluksuznije, uglavnom sve naj, tako je i Burj Khalifa najviša zgrada na svijetu (829,84 m). Kada dođete u Dubai svakako se treba popeti na najvišu zgradu svijeta, odnosno na vidikovac At The Top. Najljepše se ovdje naći noću jer je vidljivost puno bolja, a i pogled na osvjetljen grad je zaista impresivan.

Dubai noću

Safari i večera u pustinji

Kada ste stigli u pustinju večer u autohtonom stilu može početi. Tradicionalna jela, trbušni plesovi, jahanje na devama, iscrtavanje kanom… Sve su to predivna iskustva. Osim blještavila i luksuza Dubai nudi još puno više, to ćete ovdje naučiti. Zalazak sunca u pustinji bajkovito je i predivno iskustvo, a večera pod zvijezdama na pustinjskom pjesku trenutak kog ćete se zauvijek sjećati.

Dubai noću

Dubai Marina

Umjetni dio grada koji je danju lijep, ali noću ipak ljepši.  Ovdje možete provesti sate i sate u šetnji, diveći se svjetlima grada. Veličanstveni neboderi, jahte, automobili i još mnogo toga. Savršeno mjesto za izlazak i večernje uživanje uz shishu.

Shopping

Dubai je sa svojim blještavim i luksuznim trgovačkim centrima jedna od najpopularnijih shopping destinacija. Činjenica da mnogi rade do kasno u noć čini ih idealnim mjestom za provesti večer, ili bar dio večeri tamo. Uživajte u kasnom shoppingu ili bar u razgledavanju besprijekornih izloga. Deira City center, Night market na plaži Jumeirah i The Emirates Mall samo su neki od centara koji rade i noću.

dubai noću

Let helikopterom

Noćni let helikopterom s pogledom na blještavi grad ispod i zvjezdano nebo iznad vas jedan je od ljepsših večernjih doživljaja u Dubajiu. Uživajte u prizoru.

Večernja plovidba

Provedite divnu večer i uživajte u hrani dok plovite Dubai Marinom. Zaljubit ćete se u grad na posve novi način, a pogled se neda opisati riječima.

Dubai noću

Kampiranje u pustinji

Noć pod zvjezdanim nebom najuzbudljiviji je način da provedete noć u Dubaiju. Možete poći na kampiranje s grupom ili sami s partnerom. Ovo će sigurno biti jedna od ljepših noći u vašem životu.

Spa za parove

Još jedan izvrstan način da provedete romantičnu večer u ovom gradu. Izbor je veliki, odaberite tretmane i mjesto po svom ukusu i uživajte.

Dubai je siguran grad za turiste. Nudi ponešto za sve uzraste i ukuse. Samo se opustite i uživajte u noći u Dubaiju.

Travel Advisorbusiness

Posjetite naš YouTube kanal.

Dubai – gdje odabrati smještaj ?

Koji gradovi imaju najviše nebodera ?

Dubai testira dron koji će samostalno moći prevoziti dvoje ljudi