Užitak skijanja i vrhunske ponude

Užitak skijanja i vrhunske ponude

Skijanje i vrhunska ponuda : 123 kilometara uređenih staza

Schladming 4-Mountain Ski Area u sustavu Ski amade s istim ski pasom objedinjuje četiri planine. Hauser Kaibling, Planai, Hochwurzen i Reiteralm zajedno čine jedinstveno skijalište u Austriji. Ukupno je 123 kilometara staza I 44 moderne žičare. Osim ovih mjesta još se u okolici nalazi pet manjih, ali sjajnih mjesta u regiji Schladming-Dachstein.

Skijanje i vrhunska ponuda
Hauser Kaibling brdo nudi lijepe I široke staze pa ih zovu “The loveliest slopes”. Staze na ovoj planini su među najbolje uređenim u Austriji. Tu se nalazi I XXL Funpark koji garantira akciju I uzbuđenja za skijaše I bordere svih uzrasta.

Skijanje i vrhunska ponuda
Nova gondolska žičara Planai je vrhunac tehnike. Putnici mogu očekivati modern kabine I dobro uređene prostore gdje se kupuju karte I u kojima se nalaze trgovine. Parking je pod zemljom ili u zgradi pored žičare. Važna informacija je da je besplatan. Kabine su od stakla te metala, drva I s kožnatim sjedištima.

Užitak skijanja i vrhunske ponude
Skijati na Planaiju znači pratiti tragove svjetskih skijaških prvaka. Na padinama ove planine su se održala dva svjetska prvenstva 1982. I 2013. Te je tako Planai postao zapamćen u svijetu sportskog skijanja. Noćna utrka slaloma se smatra kao najgledanija utrka u tehničkim disciplinama.

Schladming 4-Mountain Ski Area
Hochwurzen je treća povezana planina na kojoj akcija traje noć I dan. Najmodernija sjedečnica s deset mjesta može prevesti 2.500 ljudi na sat do vrha planine. Skijaške staze su za sve uzraste pa je Hochwurzen poznat kao obiteljsko skijalište. Većina smještaja je uz staze I žičare.

Schladming 4-Mountain Ski Area
Reiteralm je na zapadnom kraju skijališta. Poznat je po terenima za treniranje pa se ovdje mogu sresti najbolji skijaši. Mnogi treniraju između utrka svjetskog kupa. Žičarom I stazom je povezan s ostalim dijelovima sistema. Reiteralm je prepoznat kao elitno skijalište koje je dobilo trostruko zlato u ocjenjivanju izvrsnosti kao jedino skijalište u Europi.

Skijanje i vrhunska ponuda
Nova Planaibahn žičara:
Monokablovska gondola/ 10 putnika po kabini, kapacitet 3.800 putnika na sat
Dužina 3,6 km u dvije sekcije, brzina 6 m/s

Činjenice o Schladmingu 4 – Mountain ski link:
123 kilometra staza – plave 47 km, crvene 69 km, crne 9 km
44 žičare
56 brdskih restorana
100% garantirani snijeg

Alpine Cuisine by Richard Rauch

Skijanje i vrhunska ponuda

Ljubitelji dobre hrane sada mogu uživati u novom produktu I ponudi jela koja se nude u 14 brdska restorana uz skijaške staze. Čitave zime posebna jela nude vrhunski užitak visoke kuhinje. Od prosinca 2019. je ova nova ponuda u odabranim restoranima. Richard Rauch je kulinarska zvijezda na području germanskih država. Proslavio se na njemačkoj televizija u šou program Küchenschlacht. Zajedno s kuharima iz restorana je razvio različita jela koja se nude za ručak. U tjedan dana boravka se svaki dan može jesti u drugom restoranu i uživati u probranim jelima. Svaki restoran ima samo jedno jelo iz ponude.

Skijanje i vrhunska ponuda

Schladming osim odličnog skijanja želi svojim gostima pružiti i vrhunski gastronomski užitak. Skijanje i vrhunska ponuda.

Travel Advisor : skijanje

Pretplatite se na naš YouTube

Savjetnik za putovanja na FB i IG

Kako odabrati pravo skijalište ?

Koja su najveća skijališta u Austriji

Kako odabrati prave skijaške cipele