Travel AdvisorTravel Advisor

Najbolje video promocije u 2021. Što nas tek čeka ove godine?

A sad uzmite kavicu i uživajte

‌Kako se putovanja vraćaju u velikoj brzini, tako se kreće i putnički marketing. Turističke video promocije i dalje ostaju najučinkovitiji način da se dopre do željnih putnika , što ih čini najboljim načinom da potaknete putovanja.

DeLonghi je tu da spravi najbolji vruči napitak.

Važno je uključiti brendiranje u turističke videozapise, uključujući slogan, logotip ili naraciju koja odražava način na koji brend pristupa pandemiji COVID-19 i kakvu poruku ima za budućnost. Komunikacija, bilo velikih sistema ili malih poduzetnika je najvažniji dio promidžbe i na tome se treba raditi. Možda i ovi primjeri ukažu nekom na novi pristup i ideju.
Odabrali smo neke od najboljih promotivnih videa u prošloj godini.
Znam da je puno vas bilo u Portugalu, a i sam bijah nekoliko puta, no nakon ovih prirodnih ljepota mogu samo sanjati da se ponovo vratim što prije.

Apsolutno, moj favorit je Portugal kao najbolji promotivni video 2021.

Portugal

 

Promotivni video na YouTube kanalu Visit Portugal postiže sve najbolje ocjene. Videozapis, koji narativom prati malo dijete, fokusira se na ideju “sutra”. Pripovjedač se obraća samom svijetu, opisujući njegovu ljepotu upečatljivim vizualima koji inspiriraju putnika. Pred kraj, gledatelji se upoznaju s raznim pojedincima u Portugalu koji su zapravo pružatelji usluga te tako spaja prirodne ljepote i ljude.

Australija

 

Lagani ton može biti učinkovit način za stvaranje atmosfere pune nade u turističkom videu. YouTube kanal Australija donosi ovu zemlju kao zabavnu destinaciju punu avantura, uključujući planinarenje, ronjenje, ronjenje s litice i ronjenje s morskim psima. To vraća zabavu koja ljudima nedostaje u putovanjima. Inspiracija i uzbudljivi doživljaji.

Švicarska

 

S više od 52 milijuna pregleda u samo mjesec dana, ovaj uradak iz MySwitzerland ostaje jedan od najboljih promotivnih videa 2021.

U središtu zbivanja ima dvije zvijezde: Roberta De Nira i Rogera Federera. Uzimajući blaži ton – slično kao australska turistička reklama – ovaj video otkriva da De Niro naziva Švicarsku “previše lijepom i previše savršenom”, dok ga Federer pokušava uvjeriti da tamo snimi reklamu. Na kraju se u oglasu tvrdi da je Švicarska destinacija za “bez drame” i savršeno mjesto za uživanje u prekrasnom krajoliku. Završava još jednim privlačnim hashtagom: #IneedSwitzerland.

California

 

Drugačiji pristup brzih kadrova i moderne muzike brzog ritma. Odgovara na najvažnije pitanje mladih putnika: Što ću raditi svaki dan? Odgovor je zabavan, šaren i pun adrenalina jet to je ono što danas mladi putnici žele. Uostalom, California je zabavni centar svijeta pa je normalno da ima što za ponuditi.

I za kraj jedan divan hotel koji je “nastupao” u mnogobrojnim filmovima: Del Coronado San Diego.

Video promocije su važan dio turističkog marketinga.

Travel Advisor – Fotografija

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Previous articleSibir: pogledaj fenomenalne fotografije naroda za koje nikad niste čuli, a postoje.
Next articlePrvi put u Parizu? Osam najvažnijih atrakcija su must see.