Travel AdvisorTravel Advisor

Virtualna šetnja nas ovaj puta vodi u neke od najljepših hotela

Neki od najljepših svjetskih hotela u virtualnoj šetnji

Turisitčka ponuda je u svijetu vrlo bogata. Nema te zemlje koja ne želi potentne i bogate turiste. Da bi to imali treba hotelska ponuda biti na nivou. U neke od ovih hotela se ide radi njih samih, ne radi destinacije. Dobra klima i dobar hotel mogu biti jedini razlog za putovanje. Virtualna šetnja nas ovaj puta vodi po nekim od najljepših hotela na svijetu.

Wailea Beach resort Mariott – Maui, Hawaii

Predivan resort na jednom od najprivlačnijih otoka svijeta. Maui, nekad poznati kao Party island u doba hipija danas je spoj očuvane prirode, toplog oceana, visokih kratera i vrhunskih hotela. Sve što se može poželjeti za idealan odmor. Za razliku od mnogih drugih otoka koji bi mogli nositi epitet tropskog raja, ovo je Amerika što znači da su infrastruktura i očuvanje prirode na najvišem nivou. Wailea Beach je jedan od ljepših hotela na otočju.
Pogledajte virtualnu turu na linku Mariott

Acqualina resort & residences Miami

Virtualna šetnja

Resort je smješten na pola puta između Miamija i Fort Lauderdalea. Poznat je po izvrsnoj usluzi, mediteranskom šarmu i dobar je izbor za obitelji s djecom. Posebni bazeni su samo za odrasle i obitelji s djecom. Od kad uđete osoblje vas pamti po imenu i spremno je uslišati svaku želju. Privatna plaža se proteže čitavom dužinom resorta. Resort s pet zvjezdica je jedan od najljepših u ovom dijelu Floride.
Pogledajte više na linku Acqualina

Four Seasons at Sayan

River-View Two Bedroom Villa patio with wood deck, blue plunge pool, large patio sofas with cushions, forest views

Jedan od najljepših hotela u kojima sam ikad bio, a bilo ih je barem tisuću. Smješten u džungli u selu Sayan pored Ubuda u središtu Balija. Nalazi se uz rijeku, sastoji od zasebnih vila s bazenima. Središnji dio je u kojem se nalazi recepcija, restoran i bar je posebno impresivan. Hotel iz kojeg se ne želi izlaziti. Bali je divan, ali kad se uđe u ovaj hotel ne želi ga se napustiti. Vrlo posebno mjesto.
Pogledajte više na linku Four Seasons at Sayan

Elounda Beach Hotel & Villas

Virtualna šetnja

Ljetovanje u Grčkoj nije samo u jeftinim apartmanima. Hotel Elounda u istoimenom mjestu je već par desetljeća mjerilo luksuza i kvalitete na Kreti. Jedan je od najboljih grčkih hotela i dobitnik mnogih nagrada za kvalitetu. Smještajne jedinice su uz samo more, usluga je vrhunska pa mnogi ovdje dožive svoj godišnji komadić raja na zemlji. Spa Espace Vitalite pruža sve usluge s kojima se lako razmaziti.

Pogledajte više na linku Elounda Beach Hotel.

Maia Luxury Resort & Spa

Ocean Panoramic Villa

Ovaj ekskluzivni resort na Sejšelima sam imao prilike posjetiti uz prethodnu najavu jer inače ne puštaju ljude iz vana. Sastoji se od 30 vila u ređenih u rustikalno balinežanskom stilu te restorana i spa. Vile su na strmoj obali iznad pješčane plaže zaljeva Anse Louise na otoku Mahe. Većinu gostiju se ne može vidjeti jer se zadržavaju na bazenima svojih vila. Postoji i središnji bazen, no uglavnom je prazan. Ako želite biti inkognito, kao i mnoge zvijezde koji ovdje dolaze, onda je pravi izbor za vas.

Pogledajte više na linku Maia Luxury Resort

Virtualna šetnja u doba virusa kada smo zatvoreni u domovima.

Travel Advisor – Europa

Posjetite naš YouTube kanal.

 

 

Previous articlePrva karantena na svijetu: Dubrovački Lazareti su čuvali grad od bolesti
Next articleAprilili – znate li kada je nastalo ludiranje?