Travel AdvisorTravel Advisor

VIRTUALNI FORUM ZAGREBAČKIH UGOSTITELJA

UDRUŽENJE UGOSTITELJA ZAGREB U IZAZOVNOM PERIODU ZA SEKTOR PO PRVI PUTA DONOSI VIRTUALNI FORUM ZAGREBAČKIH UGOSTITELJA

 

Pozicioniranje zagrebačke ugostiteljske ponude kao izuzetno važan dio zagrebačke turističke priče

Javljanje kolega iz cijelog svijeta, zanimljive panel rasprave s relevantnim sugovornicima iz javnog i privatnog sektora i još puno toga na repertoaru je 12. 11. 2020. godine s live prijenosom iz Hotela Dubrovnik – s pogledom na Zagreb, od 9 do 17h. 

 

Zagreb, 4.11.2020. – Usprkos kompleksnoj pandemijskoj situaciji za sektor, tradicionalni Forum zagrebačkih ugostitelja bit će održan i dobiva novo ruho. Ugostitelji još jednom pokazuju svoju prilagodljivost u novim uvjetima i u virtualnom obliku donose sve novosti iz svijeta ugostiteljstva, komuniciraju svoje zahtjeve i potrebe obzirom na nove pandemijske okolnosti i još jednom pokazuju otvorenost za višesmjernu komunikaciju, prilagodbu i želju za daljnjim gastronomskim i turističkim pozicioniranjem Zagreba.

U dva zanimljiva panela na repertoaru će se naći zanimljive rasprave na temu „Zagreb – gastronomska i turistička metropola budućnosti“ te „Hrvatska i svijet u novim okolnostima – izazovi i nove prilike“. Relevantni sudionici, dijeljenje iskustava iz destinacija diljem Europe i svijeta, kao i zanimljivi zaključci očekuju sudionike koji putem linka mogu izravno pratiti konferenciju. Oba panela dobit će i međunarodnu dimenziju, jer će svoja iskustva s gledateljima podijeliti i međunarodni gosti – uspješni poduzetnici iz ugostiteljstva.

Na Forumu će biti pojašnjen i „Novi zakonodavni okvir na temu ljudskih resursa kao preduvjet razvoja sektora“ koji će biti tema okruglog stola kojeg s nestrpljenjem očekuju poslodavci i posloprimci.

Ususret događanju, predsjednik Udruženja ugostitelja Zagreb, Franz Letica izjavio je: „Izuzetno me veseli što zagrebački ugostitelji još jednom pokazuju moć prilagodbe te nisu odustali od svog tradicionalnog, centralnog događanja koje će ove godine moći online pratiti i kolege izvan Zagreba. Krilatica Foruma – Ugostitelji sa srcem. Zauvijek., jasno govori kako i u najkompleksnijem periodu kada brinemo o zdravlju naših najdražih, zaposlenika, klijenata, ekonomskoj stabilnosti i održivosti, istovremeno želimo doprinijeti gastronomskom i turističkom razvoju naše metropole. Za to nam je potreban sustavan dijalog i razumijevanje svih struktura relevantnih za naš sektor. Komunicirat ćemo naše zahtjeve, prijedloge i strateške odrednice, a zasigurno i ponešto naučiti od uspješnih kolega iz Europe i svijeta.“

Travel Advisor – skijanje

Pretplatite se na naš YouTube

Savjetnik za putovanja na FB i IG

Previous articleMasovni turizam zadaje glavobolje brojnim destinacijama
Next articleKostarika je zapravo cijela nacionalni park