Travel AdvisorTravel Advisor

Vrijeme je za DriveInKino Zagreb!

Zašto baš DriveInKino Zagreb? Jer ljubav je na Kockici!

DriveInKino Zagreb je projekt Hrvatske studentske asocijacije osmišljen 2011. godine, po uzoru na američku tradiciju. U ovom vremenu pandemije sigurno vam nedostaje ideja kuda za vikend, a ovo je idealna prilika za drugačiji provod. Zato se organizacijski tim projekta i ove godine potrudio da vam omogući dva vikenda najbolje zabave!

Deveto izdanje DriveInKina Zagreb održat će se 24. i 25. travnja te 1. i 2. svibnja na već tradicionalnom mjestu – poligonu kod Vitićeve “Kockice”. Ideja je svake godine prikazati jedan film po danu s odgovarajućim sadržajem prije projekcije. Uz dvije noći svjetskih filmskih hitova, tradicionalno je pripremljena i večer hrvatskog filma kako bi se podržala i hrvatska kinematografija. Naravno, nisu zaboravljeni ni oni najmlađi, pa je tako jedna večer namijenjena prikazivanju i popularnih animiranih filmova. Otkrit ću vam i koje ćete filmove gledati ove godine, no moram vas još malo držati u neizvjesnosti.

© Hrvatska studentska asocijacija

Prije samih projekcija program je upotpunjen prikladnim popratnim programom. Očekuje vas kviz općeg znanja i znanja o filmovima, a provjerena informacija govori da su nagrade predobre, tako da vjerujte mi – zaista želite biti dio ove priče!

Kako biste na vrijeme saznali što možete očekivati svakog dana održavanja DriveInKina obvezno posjetite Facebook i Instagram profile projekta.

Zašto je DriveInKino posebno?

Posjetitelji na “Kockicu” mogu doći automobilom, no znate li što je najbolja stvar? Sve je potpuno besplatno! Uživat ćete pod zagrebačkim zvjezdanim nebom uz odlične filmove i društvo. Jedina želja organizacijskog tima je pružiti njihovim posjetiteljima ugođaj koji je zasad jedinstven na našim prostorima. Popularnost projekta iz godine u godinu raste, a zajedno s njime i njihova ambicija za poboljšanjem samog događaja. Ovu priču vam omogućavaju studenti, volonteri Hrvatske studentske asocijacije, čiji je jedini cilj zajedničkim snagama omogućiti drugačije iskustvo gledanja filmova – besplatno iz udobnosti vlastitih automobila.

© Hrvatska studentska asocijacija

DriveInKino 2021.

Dovoljno sam vas držala u neizvjesnosti i mislim da je vrijeme da otkrijem koje vam filmove omogućava deveto izdanje DriveInKina.

Zapišite datum 24. travnja jer tada sve kreće i to mojim favoritom ovogodišnjeg DriveInKina! Vrijeme je za “Legendu o medvjedu”, prijatelje Kenaija i Kodu te prekrasne pjesme Olivera Dragojevića koje ćete imati priliku čuti u crtiću. Sljedeći dan, 25. travnja, imat ćete priliku pogledati film “Nedodirljivi”. Ova topla emocionalna priča o prijateljstvu dva muškarca s potpuno različitim životnim pričama, inspirirana je istinitim događajima, a u samo devet tjedana nakon premijere postao je najuspješniji francuski film svih vremena.

Vikend nakon, točnije 1. svibnja, nastavljamo s omiljenim duom s velikih ekrana i filmom “Fokus”. Will Smith i Margot Robbie će vas oduševiti i sigurno ćete uživati uz njihove prevarantske avanture. Od devetog izdanja DriveInKina oprostit ćemo se 2. svibnja kada ćete imati priliku pogledati “Zagrebački ekvinocij”. Radi se o filmu koji je snimljen kao necenzuriran prikaz osjećaja mladosti, zabave i ludih doživljaja zagrebačkog noćnog života, a zanimljivo je da je snimljen bez budžeta, u produkciji zagrebačkog neformalnog produkcijskog kolektiva CEFGI.

Više ne morate razmišljati kuda za vikend u ovo pandemijsko vrijeme jer tu je DriveInKino Zagreb, organizirano u skladu sa svim epidemiološkim mjerama. Jedino što trebate je uzeti svog limenog ljubimca, dragu osobu i uživati. I zapamtite – ljubav je na Kockici!

© Hrvatska studentska asocijacija

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Previous articleNemoj čekati jer šuma nam daje imunitet
Next articleKakav je to hotel u kojem rade roboti?