Travel AdvisorTravel Advisor

WEBINAR SKIJANJE U FRANCUSKOJ 23.11.2021

WEBINAR SKIJANJE U FRANCUSKOJ 23.11.2021

Otkrijte najnovije vijesti sa francuskih skijališta

U utorak, 23. studenog 2021 od 9.00 do 12.00 sati, France Montagnes, Udruženje francuskih ski-centara, i ukupno 5 francuskih skijališta organiziraju webinar u suradnji s Atout France, Francuskom nacionalnom turističkom zajednicom. Iskoristite priliku i otkrijte brojne mogućnosti francuskih skijališta online!
Sa više od 350 alpskih/nordijskih rezorta, Francuske planine su vodeće zimsko odredište koje svake godine privlači više od 10 miliona turista, od kojih 7 miliona dolazi zbog skijanja. Nakon ovog teškog razdoblja koje smo svi proživeli, ljudi se raduju da ponovo odu na skijanje, da borave u vrhunskom smještaju na planini, da uživaju u svježem planinskom zraku i snježnom pejzažu te da podijele kvalitetne trenutke opuštanja s obitelji i prijateljima.
Želite li biti u stanju da uvjerite svoje stranke o sanitarnim mjerama koje se primjenjuju na njihovim skijaškim destinacijama za odmor i ispunite njihova očekivanja i potrebe kako bi se oni mogli radovati svom sledećem boravku u francuskim planinama?
Francuska nudi veliki broj izuzetnih skijališta, i ako niste sigurni koje skijalište u Francuskoj preporučiti vašim strankama, bilo da oni traže veliko skijalište, ili da im je prvobitna pristupačnost ili čak aktivnosti u ponudi van skijanja … zahvaljujući prezentaciji France Montagnes u obliku ovog webinara, bićete u mogućnosti da upoznate nekoliko svetski poznatih francuskih skijališta i da otkrijete najnovije vijesti i njihovu ponudu za predstojeću zimsku sezonu 2021./2022. Na webinaru vas očekuju:


France Montagnes:
Val d’Isère
Val Thorens
Alpe d’Huez
Les 2 Alpes
Les Menuires

Webinar je na engleskom jeziku

Skijališta na licu mjesta prezentiraju posvećeni turistički profesionalci koji vam predstavljaju najvažnije prednosti svojih destinacija: pristup žičarama, položaj najvažnijih smeštajnih kapaciteta, usluge i sadržaje za slobodno vrijeme, sve nove proizvode za sledeću sezonu i još mnogo toga više, jednako iznenađujuće i nadahnjujuće informacije.
U toku prezentacije, opcija chatboxa će vam omogućiti da postavite sva vaša pitanja kontakt osobi u skijalištu, koja će vam odgovoriti uživo!
Webinar je namijenjen turističkim agencijama koje prodaju ski-aranžmane i učešće je besplatno.


Jeste li zainteresirani za ovaj webinar?

Kontaktirajte Gordanu Malić:

Gordana.malic@atout-france.fr i dobićete e-mail sa linkom za logiranje na webinar.
Prijaviti se možete najkasnije do 18. studenog 2021.

Travel Advisor – vodič po skijalištima

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleOvaj grad je glamurozna kraljica Mediterana
Next articleOvih pet su najbolje zemlje za život penzionera u EU