Travel AdvisorTravel Advisor

Uživajte u blagdanskoj ponudi hotela Westin

Razmazite se u hotelu Westin u Zagrebu

Hotel koji je ispisao povijest hotelijerstva ne samo u Zagrebu nego i u Hrvatskoj. Od prvog je dana, tada Intercontinental, bio perjanica hotelske industrije u nas.

Tijekom godina je bio najveći kongresni hotel u Zagrebu. Svoju bogatu i sofisticiranu ponudu te tradiciju gradio je kroz brojene evente i događanja. Taj spoj luksuza i minuciozne brige za detalje njeguje i danas.

Blagdanska ponuda hotela Westin je toliko primamljiva da bi je rado pohodili svih dana.

 

Restoran Kaptol

Gastronomska meka u kojem se mogu kušati razni domaći specijalteti, ali i oni s raznih strana svijeta. Za blagdanske dane u prosincu je pripremljena posebna ponuda.

Uživajte u svečanom božićnom ručku na bazi švedskog stola s raskošnim izborom tradicionalnih božićnih jela. Piće dobrodošlice, domaća puretina s mlincima, domaći keksi i kolači, kuhano vino, slatkiši, dječji kutak i besplatan parking su uključeni u cijenu.

Posjetite nas na Božić na opuštenom božićnom ručku sa svojim voljenima. Dopustite da vas razmazimo u posebnoj svečanosti i atmosferi vašeg drugog doma.

U subotu 25.12.2021 od 12 do 16 sati

Cijena adventskog švedskog stola je 350,00 kn po osobi. Djeca između 6 i 12 godina ostvaruju 50% popusta. Ručak za djecu do 6 godina je besplatan.

Restoran Kaptol nudi svake adventske nedjelje prigodne ručkove

Uživajte u raskošnom svečanom švedskom stolu s velikim izborom tradicionalnih adventskih jela uključujući piće dobrodošlice te besplatno parkiralište.

28/11, 5/12, 12/12 i 19.12.2021 između 12 i 16 sati. Cijena je 225 kn po osobi. Djeca do 12 godina ostvaruju 50% popusta. Ručak za djecu do 6 godina je besplatan.

Gala doček Nove godine

Restoran Panorama na 17. katu ima zasigurno najljepši pogled na grad Zagreb. Zamislite ugodnu i zabavnu večeru u takvom prostoru. Posebno spektakularan mora biti pogled na vatromete iznad grada. Večer za pamćenje.

Svečana novogodišnja večera po cijeni od 986 kn uključuje piće dobrodošlice, raskošnu večeru, jednu bocu bijelog, crnog ili roze vina po osobi, 0,75 l mineralne voda te čašu pjenušca u ponoć. Gratis parking i zabavno glazbeni program u sklopu dočeka Nove godine na 17. katu hotela se podrazumijevaju.

Posebno dizajniran Novogodišnji paket uključuje:

  • Svečana novogodišnja večera na 17. katu
  • Noćenje za jednu ili dvije osobe u Deluxe sobi
  • Raskošan EatWell® doručak na bazi švedskog stola
  • Korištenje hotelskog Spa
  • Kasna odjava

Cijena Posebnog novogodišnjeg paketa s jednim noćenjem je 1.718 kuna za jednu te 2.701 kuna za dvije osobe. Aranžman za dva noćenja iznosi 2.312 kn za jednu i 3.302 kn za dvije osobe, te za tri noći paket je 2.778 kn za jednu i 3.767 kn za dvije osobe. Westin blagdanska ponuda za pamćenje.

ZA INFORMACIJE I REZERVACIJE

KONTAKTIRAJTE : +385.52.808.896

ILI

reservations@westinzagreb.com

dragan.odak@westinzagreb.com

Travel Advisor – Hoteli

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

 

 

Previous articleKapetan koji je prvi oplovio svijet
Next articleŠarmantan doček Nove godine u zagrebačkom hotelu International