Travel AdvisorTravel Advisor

Wine EnoGASTRO VIP Event: Međunarodna konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca

Wine EnoGASTRO VIP Event: 5 VIP evenata u 5 vrhunskih enogastronomskih regija i destinacija

Tradicija se nastavlja jer će Wine EnoGASTRO VIP Eventi biti organizirani i šestu godinu zaredom. Ove bogate enogastronomske događaje krasi njihova autentičnost i posebnost te će u 2022. godini biti organizirani u 5 vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato sa svojim vrhunskim govornicima već šestu godinu ovu lijepu priču “prepričavaju” diljem Hrvatske. Do sada su “ispričali”, odnosno organizirali 22 vrlo lijepa eventa u raznim destinacijama kao što su Rijeka, Split, Poreč, Zadar, Vodice, Brtonigla, Zagreb, Šibenik, Makarska, Opatija i Novalja.

 

2022. godine termini, gradovi i hoteli domaćini su: 

  • Zadar,  Falkensteiner Hotel & Spa Iadera – 15. ožujak 2022.
  • Split, Safir Hotel Amphora – 17. ožujak 2022.
  • Zagreb, Hotel The Westin Zagreb – 24. ožujak 2022.
  • Rijeka, Hotel Bonavia Plava Laguna – 29. ožujak 2022.
  • Novigrad, Marina & Hotel Nautica – 31. ožujak 2022.

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači izvrsni su te se očekuje jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika. 

Iznimno kvalitetan edukativni program biti će obogaćen vrlo posebnim edukacijsko gastronomskim prezentacijama raznih lokalnih specijaliteta, a ove godine će na eventima biti i puno novih radionica. 

Zašto je ova konferencija posebna?

Veliki naglasak je na hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija, kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da su organizator Dantes i tim agencije Ricerca Mercato u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućili sve besplatno – od besplatnog ulaza i besplatnog korištenja čaša (bez kaucije i bonova) do raznih besplatnih radionica i edukacija te besplatnog sudjelovanja u Cooking showu.

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora, tj. ugostiteljsko-turističke struke (djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista…) i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Potporu projektima i ove su godine obećali Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora. 

Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Želite biti dio ovog projekta?

Od samoga početka vrlo je velik interes za eventima i partnera i uzvanika/gostiju te iz godine u godinu dodatno raste. Organizator će kao i do sada prvo ponuditi dosadašnje partnere, a svi potenicjano zainteresirani partneri i izlagači koji žele biti dio ovih lijepih evenata mogu se obratiti sa iskazanim interesom i upitom direktno na email: info@dantes.biz 

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleKratak osvrt na Antigvu (Antigua & Barbuda)
Next article8 korisnih savjeta za duge letove i putovanja