Search
Close this search box.

Wine ViP Event: Međunarodna enogastronomska konferencija

Autor članka:
Podijeli:

Zagreb domaćin Wine ViP Evenata u 2024. godini 

Eventi u  2023. godini bili su do sada najbolje posjećeni, a prema najavama i vrlo velikom interesu partnera i suradnika, kao i gostiju, očekuje se da će eventi u 2024. godini biti u najmanju ruku fantastični. Iduća, 2024. godina, je nastavljanje tradicije koja traje osmu godinu (od 2017.) i do sada organiziranih 32 Wine ViP Eventa diljem Hrvatske. Organizator ostaje “vjeran konceptu posebnosti”, a to je da će u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima sudionicima potpuno besplatno omogućiti: ulaz, degustacije, predavanja, radionice i edukacije kao i gastronomske degustacijske prezentacije.

Dantes sa svojim timom agencije odlučio se na za njih vrlo poseban dan – 11. studeni – i 19-ti rođendan agencije, podijeliti s javnošću informaciju o pet dogovorenih termina Wine ViP Evenata u 2024. godini. 

Wine ViP Event 2024

Na traženje partnera, VIP Evenata organizator se odlučio termine evenata pomaknuti u veljaču. Razlog leži u tome kako bi vinske karte i jelovnike ugostiteljskih objekata sudionika evenata obogatili delicijama (vinima, likerima, rakijama, sirom, ribom, mesom, pršutima…) partnera Wine ViP Evenata. 

Dogovoreni gradovi, datumi i hoteli su:  

  • Split Hotel Amphora, 21. veljače 2024. (srijeda)
  • Zadar Hotel A mare, 23. veljače 2024. (petak)
  • Rijeka Hotel Bonavia, 28. veljače 2024. (srijeda)
  • PorečValamar Diamant Hotel, 6. ožujak 2024. (srijeda)
  • Zagreb – Hotel Antunović, 12. ožujak 2024. (utorak)

Ono što ove Wine ViP Evente čini posebnim i drugačijim u moru raznih kvalitetnih događanja diljem Hrvatske su emocije, vrhunske edukacije te pozitivna energija i sinergija svih sudionika događaja. 

Gosti na Wine ViP Eventu

U izlagačkom dijelu broj izlagača je ograničen, a organizator stavlja veliki naglasak na hrvatske lokalne proizvođače i promociju lokalne enogastronomije, kao i na edukaciju svih aktera našeg turizma

Događaj je usmjeren na goste restoratere, hotelijere te općenito na HoReCa sektor i naš turizam

Izlagački prostor

Glavni ciljevi eventa su EDUKACIJA HoReCa sektora, odnosno ugostiteljsko-turističke struke (vlasnika raznih ugostiteljsko turističkih objekata i njihovih djelatnika – managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista…) te proizvođača vina i raznih delicija. Također, cilj je i njihovo međusobno poslovno povezivanje te podizanje razine znanja i kvalitete ponude i usluge.

Dantesovi eventi uvijek imaju i humanitarnu notu, a ove godine biti će to iznimno posebna humanitarna priča u kojoj će svi sudionici moći pokazati svoju humanost. Organizator nije puno otkrio, samo da će i ove godine eventi imati velike novosti, a jedna od najvažnijih je ta da će biti puno više vremena za druženje na događanjima.

Druženje na eventu

Gosti će na eventu moći uživati u osam enogastronomskih radionica i prezentacija koje će voditi vrhunski hrvatski i međunarodni predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi. Između predavanja i radionica će svi gosti imati priliku družiti se, degustirati proizvode ili poslušati prezentacije brojnih vrlo kvalitetnih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju.

Od samih početaka, još od 2017. godine, potporu projektu daju pokrovitelji Ministarstvo turizma i Ministarstvo poljoprivrede, a iznimno važan partner su Hrvatska turistička zajednica, županije i gradovi domaćini te njihove turističke zajednice, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora. 

Organizator poziva sve zainteresirane potencijalne partnere i izlagače kao i dosadašnje partnere i izlagače (vino, likeri, meso, sir, riba, ugo oprema i proizvođače raznih kvalitetnih proizvoda) koji žele biti dio ovih vrlo kvalitetnih evenata da se iskazanim interesom i upitom za suradnju jave direktno na email: info@dantes.biz.

Raspored Wine ViP Evenata


Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave