Za čiste zube i zdrav osmijeh kod kuće i na putu odaberite Curaprox putni set

Autor članka:
Podijeli:

Na putovanja uvijek nosim samo praktične stvari koje mi mogu koristiti, od odjeće i cipela pa do kozmetike. Iako i ja čak ponekad završim s pola kofera robe koju na kraju ne nosim, neke mi se stvari svaki put pokažu korisnima.

Od kozmetike često tražim putna pakiranja jer su vrlo praktična i uvijek se pokažu kao pun pogodak. Jedna od takvih stvari je Curaprox putni set, praktična i atraktivna verzija koju nosim na putovanja koja se pokazala izuzetno efikasnom.

curaprox

Korištenje putnih pakiranja za kozmetiku i higijenu zaista može biti praktično jer omogućuje da nosite samo potrebne količine proizvoda i smanjujete teret prtljage.

Učinkovita i potpuna oralna higijena uz Curaprox

Redovita i pravilna oralna higijena vrlo je bitna, pa čak i na putovanju. Curaprox je poznata švicarska marka proizvoda za oralnu higijenu, a upravo je Curaprox putni set idealan suputnik svakog putovanja i rješenje za kvalitetnu higijenu zuba i desni u pokretu, gdjegod krenuli. Nudi sve za kvalitetnu higijenu zuba i desni, kompaktan je i jednostavan za nošenje, kao i korištenje tijekom putovanja (ali i svakodnevno).

Curaprox putni set u praktičnoj kutijici sadrži:

  • sklopivu CS 5460 ultra soft četkicu za zube koja je učinkovita u uklanjanju zubnog plaka i vrlo nježna za zube i desni,
  • dvije veličine međuzubnih četkica s držačem (cps 07 i 09) za učinkovito čišćenje prostora između zuba te
  • nježnu Be you pastu za izbjeljivanje zuba koja štiti i njeguje zubnu caklinu i osjetljivu sluznicu u ustima te ne sadrži štetne sastojke niti kemijske izbjeljivače.

Curaprox putni set

Stil i oralno zdravlje bez kompromisa. Najdraži Curaprox proizvodi uvijek su uz Vas – u torbici, džepu ili putnoj torbi. Elegantan putni set u veselim bojama i malim dimenzijama 9,5 cm x 6 cm.


Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima, Savjetnik za putovanja Travel Advisor, Savjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave