Search
Close this search box.

Zagrebačka županija u tri riječi – Odmor nikad bliže

Autor članka:
Podijeli:

Zagrebačka županija pokrenula je novu kampanju jedne od najljepših kontinentalnih destinacija usmjerenu na domaće goste i siguran odmor koji može biti prepun doživljaja.

Polja zagrebačke županije
by Komunikacije Lollipop

Možda ne možemo planirati neka daleka, egzotična putovanja, ali ljepote i zanimljivosti imamo i nadohvat ruke. Park prirode Žumberak–Samoborsko gorje, vinska Plešivica, atraktivno Prigorje, ljepote Turopolja i Moslavine, pitoreskna sela, rijeka Sava, jezera Rakitje, Orešje, Kerestinec i Strmec, vožnja skelom od ambijentalnog Samobora do Zaprešića, gradići Velika Gorica, Sveti Ivan Zelina, Ivanić, lječilište Naftalan, kurije i dvorci… – sada je prava prilika da ih posjetite. “Odmor nikad nije bio bliže!” novi je slogan promotivne kampanje TZ Zagrebačke županije koja traje do 1. kolovoza i fokusirana je na domaće goste.

Od danas ova zelena oaza u srcu Hrvatske ima i novu platformu Odmor nikad bliže, kojoj je cilj predstavljanje najvećih atrakcija, posebnog doživljaja odmora, održiv te siguran boravak u destinaciji.

Cikloturizam Zagrebačke županije
by Komunikacije Lollipop

„Važan dio kampanje su smještajni kapaciteti, ruralna utočišta i vrhunski eno-gastro ponuda, a upravo kroz ove sadržaje vidimo priliku u pozicioniranju naše županije kao idealne vikend destinacije prvenstveno za stanovnike glavnog grada, ali i za sve one koji istinski uživaju u miru i ljepoti bez masovnog turizma. Zeleni zagrebački prsten nudi mnogo kvalitetnih sadržaja, i to na pola sata od centra Zagreba, pa je sjajna prilika za bijeg od stresa i gradskih gužvi“, kaže Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije.

Gastro ponuda Zagrebačke županije
by Komunikacije Lollipop

Zagrebačka županija je vinska regija

Nova kampanja započela je predstavljanjem nekoliko vrhunskih vinara s područja plešivičke, zelinske i moslavačke vinske ceste u vinskoj video razglednici #NazdraviZaBoljeSutra, uz poziv gostima da posjete ovaj nadaleko poznat vinski kraj i kupuju lokalno.

„Bogata turistička ponuda naše županije rezultat je intenzivne suradnje proizvođača i onih koji nude gostima gotove proizvode. Naglasak je na multisektorskom povezivanju, a osim promocije vinskih cesta, kvalitetnih lokalnih proizvoda naših OPG-ova, kao i ruralnih utočišta, želimo pokazati kako je i ovim izazovnim vremenima moguće stvoriti lanac vrijednosti“, zaključuje Alilović.

Promocija nove kampanje ne može proći bez poklona. Rezervirate li odmor u prvom vikendu srpnja u nekom od utočišta Zagrebačke županije na dar ćete dobiti kupon u vrijednosti 350 kuna koji možete iskoristiti u Designer Outlet Croatia. Vrijeme je da ponovo otkrijemo ljepote Hrvatske.

Nove objave