Travel AdvisorTravel Advisor

Zašto je samo osigurano putovanje – sretno putovanje?

Sasvim je prirodno da tokom priprema oko putovanja na odabranu destinaciju budete uzbuđeni i jednostavno zaboravite na mogućnost kako nešto može poći po krivu. No, svaki iskusni ljubitelj putovanja savjetovat će Vam da se na neki način osigurate.

Činjenica da Vam se do sada nije dogodila nepredviđena ili neugodna situacija nije nikakva garancija da će svako sljedeće putovanje biti bezbrižno. Jednostavnije rečeno, možda ste samo imali sreće. Opcija o kojoj bi svakako valjalo razmisliti jest putno osiguranje, bez obzira radi li se o nekim zaista teškim situacijama ili samo manjim nepravilnostima tokom putovanja.

via GIPHY

Let koji kasni nekoliko sati, izgubljena prtljaga ili slomljena ruka na skijanju situacije su koje se svakodnevno događaju nekome drugome, a već sutra mogu Vama. U želji da doznamo koje usluge osiguravajuće kuće nude svojim klijentima, istražili smo trenutne ponude i cijene polica putnog osiguranja. Koliko bi Vas koštalo da se potpuno bezbrižno uputite na željenu destinaciju, koje sve situacije putno osiguranje pokriva i na koji ga način ugovoriti? Što zapravo donosi polica godišnjeg putnog osiguranja?

Ponuda koja nam je zapela za oko jest trenutna promocija Wiener osiguranja. U razdoblju od 22. listopada do 4. studenog, Wiener daruje popust u visini od čak 50% na premiju godišnjeg putnog osiguranja.

Polica godišnjeg putnog osiguranja pruža Vam zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo, pri čemu maksimalno trajanje jednog putovanja može biti 30 dana. Ova je opcija idealna za sve ljubitelje putovanja koji ne mogu izdržati više od nekoliko mjeseci bez da ponovno iskoriste svoju putovnicu.

Ukoliko se želite dodatno osigurati, postoji mogućnost da ugovorite paket godišnjeg putnog osiguranja koje pokriva:

  • troškove nužnog liječničkog tretmana, lijekova i pomagala koje propiše liječnik, ali i prijevoza osiguranika do klinike u slučaju potrebe za kliničkim liječenjem ili operacijom
  • smrt uslijed prometne nezgode, prijelom kosti ili nošenje gipsa
  • osiguranje prtljage
  • osiguranje kod kašnjenja letova

Ako želite putovati bezbrižno i pritom proći zaista povoljno, Wiener osiguranje nameće se kao odličan izbor.

I za kraj, kako uopće ugovoriti osiguranje?

Ukoliko ste se odlučili za Wiener osiguranje ili im jednostavno želite postaviti još nekoliko pitanja, njihov tim educiranih savjetnika upoznat će vas sa svim detaljima programa godišnjeg putnog osiguranja i ove posebne ponude.

Cijena osiguranog putovanja lišenog strahova?

Provjerili smo ponudu Wiener osiguranja koji svojim potencijalnim klijentima daruje popust u visini od 50% na premiju godišnjeg putnog osiguranja u periodu od 22. listopada – 4. studenog.

Ukoliko želite putovati bezbrižno i pritom proći jeftino Wiener osiguranje nameće se kao odličan izbor. Ako s istoimenom agencijom ugovorite godišnje putno osiguranje dobivate jedinstvenu premiju i zaštitu za neograničen broj putovanja u inozemstvo unutar godine dana.

via GIPHY

 

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor  Business

 

Ryanair uvodi nove linije iz Zadra

 

Koje kompanije nude internet u avionu?

Croatia Airlines dobila je najvišu ocjenu za sigurnost

 

 

 

Previous articleDia de los Muertos
Next articleTrojkom kroz Sarajevo