Zašto se obratiti putničkom agentu?

Autor članka:
Podijeli:

10 razloga zašto se obratiti putničkom agentu pri planiranju naših putovanja

  1. Izbor putovanja je jedinstveno iskustvo, jer ne kupujemo samo proizvod nego i uslugu. Stoga je naš putnički agent osoba koja nam može prodati i jedno i drugo istovremeno. Vaše je putovanje puno lakše i bez stresa kada imate nekoga tko vam na istom mjestu može ponuditi obje usluge – avionsku kartu i hotel, krstarenje ili neku uslugu koja zadovoljava vaše potrebe.

Zašto se obratiti putničkom agentu

  1. Svako je putovanje poput slagalice – sastavljeno od mnoštva malih, ali podjednako važnih dijelova, a vaš agent obučen je da kritički sagleda svaki djelić. Dobro će se pobrinuti za svaki aspekt putovanja, kako bi vi bili zadovoljni sa svakim uloženim novčićem.
  2. Putnički agenti su stručnjaci za naći pravu ponudu u mnoštvu različitih od krstarenja, do avio kompanija i hotela. U protekloj godini razne kompanije su nudile više brendova nego ikada u povijesti. Toliko toga za odabrati – na kopnu, u zraku i na morima. Koje je krstarenje dobro upravo za vas? Kuda na skijanje? Gdje je dobra plaža? Toliko pitanja, a putnički agent je osoba koja će primijetiti razlike u nijansama i predložiti ono što odgovara upravo vama za to jedinstveni doživljaj.

Zašto se obratiti putničkom agentu

  1. Profesionalci u agencijama bez obzira naplaćuju li vam taksu ili svoju zaradu temelje na proviziji, u biti štede vaše vrijeme i novac. Vrijeme i novac koji potrošite s njima vraća se na mnoštvo načina , kroz nadogradnje, usluge i pogodnosti. Baš kao i online agencije i oni rade za novac.
  2. Oni su i nešto poput vašeg odvjetnika . Bez obzira trebate li pogled na ocean, poboljšanu uslugu i avionsku kartu u slučaju iznenadnog potresa, agent je tu za vas i uvijek je na vašoj strani.
  3. Kao i u drugim aspektima života, uvijek se obratite stručnjacima. Kao liječnik ili advokat, putnički agent postavit će vam prava pitanja , pažljivo saslušati vaše odgovore. On će vas razumjeti i uvijek ponuditi stručni savjet u donošenju odluke, a to je kako provesti svoje neprocjenjivo i dragocjeno slobodno vrijeme. Kada jednom odmor pođe po zlu, nema ponavljanja, zato budite oprezni i uvijek konzultirajte svog agenta.

Zašto se obratiti putničkom agentu

  1. Znanje je uvijek moć i stručni putnički agent ima informacije “iznutra” koje vaše putovanje čine ugodnim i savršenim. Od karata, viza i putovnica do najboljih restorana i kafića na destinaciji u koju putujete. Sve te sitnice bitne su kako bi vaše putovanje bilo lijepo iskustvo i uspomena za cijeli život.
  2. Ako ikada na putovanju nešto pođe po zlu profesionalac je tu da vam čuva leđa. Oni znaju kome se obratiti i kako popraviti svaku sitnicu odmah i na licu mjesta. Ako vam je otkazan let ili niste dobili smještaj tražene kategorije nema potrebe za raspravama ako imate putničkog agenta. Jednim pozivom sve će se ispraviti bez gubljenja vašeg dragocjenog vremena.
  3. Jeste li ikad koristili stručnjaka za osobnu kupnju? Nešto slično tome je i putnički agent! S vremenom će upoznati vas i vašu obitelj, te znati što volite ili ne volite. Za njih vi niste samo kupac , već se upoznajete na ljudskoj razini i to svaku transakciju čini smislenijom i ugodnijom.

Zašto se obratiti putničkom agentu

10. I posljednji, ali ne i manje važan razlog za imati putničkog agenta je činjenica da vam on uvijek može ponuditi iskustvo potpuno prilagođeno vama i vašim željama, što nitko drugi ne može. Kroz godine iskustva u svom poslu ostvaruju veze i kontakte za mnoge popratne stvari, kako što su izleti, posebne propusnice, poboljšanja usluge i razne druge sitnice koje nisu dostupne široj javnosti. U ovom zadivljujućem, ogromnom i prekrasnom svijetu ne možete znati sve.

Agenti znaju kako i gdje treba štedjeti, a gdje ne treba jer u turizmu važi ona stara…”koliko para toliko muzike”.

Kontaktirajte putničke agente jer ti ljudi znaju najbolje kako dobro organizirati vaš odmor. I da, naravno da za svoj posao zaslužuju naknadu jer oni naime žive od toga.

Travel Advisor  Business

Travel AdvisorYouTube kanal.

Krstarenja kojima ćete obići svijet

Aplikacije koje olakšavaju putovanja

Fake location – trik koji je dobro znati

 

 

Nove objave