ZekoEko zabavno događanje za djecu okupilo brojne posjetitelje u Zoološkom vrtu Grada Zagreba

Autor članka:
Podijeli:

Događanje ZekoEko okupilo je djecu u Zoološkom vrtu grada Zagreba

Portali Wish.hr i Wish mama.hr već petu godinu zaredom organizirali su ZekoEko edukativno i zabavno događanje za djecu humanitarnog karaktera na uskršnji ponedjeljak u Zoološkom vrtu grada Zagreba. S početkom u 11 sati, događaj je okupio velik broj posjetitelja koji su mogli sudjelovati u bogatom programu namijenjenom za djecu i mame. Događaj je uključio eko kreativne uskršnje radionice i kulinarski show-ove, zabavne dječje predstave za djecu kazališta Šareni svijet, nastup dječjeg zbora Kikiči, i genijalci, plesne točke sportskog plesnog kluba Petrinija te završni veliki dječji disco. No, to nije bilo sve! U sklopu ZekoEko događanja održala se i modna revija hrvatskih modnih brendova Viktorija Design odjeća i Vibela Desigin, koje su pred brojnom publikom nosile poznate hrvatske mame i njihove kćeri.

Nastup dječjeg zbora Kikići

Događaj humanitarnog karaktera

Cilj događaja je u ovim u ovim teškim i čudnim vremenima pružiti djeci radost odrastanja, a odraslima sreću u srcima za vrijeme uskršnjih čarolija. Upravo zato, i ove godine ZekoEko djeluje humanitarno, priskačući u pomoć djeci ratom pogođene Ukrajine kako bi se poslala jasna poruka da je osmijeh kao i sreća na licima djece životni prioritet.  

Događaj su uvodnim riječima otvorili Dejan Jaić, izaslanik gradonačelnika Grada Zagreba i pomoćnik pročelnice Gradskog ureda za gospodarstvo i ekološku održivost i strategijsko planiranje, direktor Zoološkog vrta grada Zagreba Damir Skok te Dijana Mikloš, urednica portala Wishmama.hr i Wish.hr.

Otvorenje ZekoEko događaja

“Oduševljen sam ovim programom te smo kao Grad Zagreb sretni i ponosni pružiti podršku i potporu projektima koji prije svega uveseljavaju naše najmlađe”, izjavio je Dejan Jaić, te službeno otvorio ZekoEko.  

Sadržaji na ZekoEko

Radionica zdrave hrane

Na EkoZeko događanju djeca su mogla zasaditi svoj mini vrt presađivanjem sadnica u posudice koje su odnijeli doma, sudjelovati kao meštri u kuhinji Wish mama i Mini Chef kuhaju, uživati u brojnim radionicama crtanja i bojanja uskrsnih motiva. 

Osim za djecu, ZekoEko donio je i edukativne sadržaje za odrasle, uključujući modnu reviju Miss4Miss gdje su predstavljene modeli i modna rješenja hrvatskih dizajnera, a nosile su ih upravo poznate i uspješne hrvatske mame. Nadalje, održano je i edukativno predavanje pod nazivom Abeceda njega, čiji je cilj bio roditeljima dati korisno znanje o brizi i njezi malodobne djece. 

Modna revija Miss4Miss

Šećer na kraju za zaigrane mališane bio je Dječji disko ZekoEko uz maskote Medu Štedu i Zeku, gdje su posjetitelji plesnim koracima ispratili događaj do kraja i plešući darovani slasticama otišli doma. Jer samo je jedan ZekoEko! 

Predstava za djecu na ZekoEko događaju

Pokrovitelji ZekoEko edukativnog i zabavnog događanja za djecu su:

  • Grad Zagreb, Međunarodni institut za klimatske aktivnosti, Zaklada Hrvatska za djecu i Quintessentially Group i Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

Za više informacija posjetite portale https://www.wish.hr/ i https://www.wish mama.hr/

Predstava za djecu

Fotografije: Rene Karaman

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave