Travel AdvisorTravel Advisor

5 toplih destinacija za zimski odmor

Otkrijte 5 toplih destinacija za zimski odmor

Već vas je strah zime i niskih temperatura? Ne brinite jer smo vam odlučili otkriti 5 toplih destinacija za zimski odmor.

Key West

© Domenick Dibenedetto

Florida je jedno od najpopularnijih dredišta za ljubitelje zimskih odmora u Americi i to s razlogom. Uz obale Atlantika i Meksičkog zaljeva, vrijeme je divno, a obala prekrivena neodoljivim plažama.

Havana

© Persnickety Prints

Jednom kada stignete na Kubu, trebat će vam piće dobrodošlice. Budite poput Hemingwaya i krenite do bara. U studenom počinje sušna sezona na Karibima i Kubi. Uragani su uglavnom protutnjali karipskim morem pa dolazi vrijeme s puno sunca i plavog neba. Havana je vrlo privlačan grad usprkos tome što je zapušten pa ga vole zvati “najljepši zapušteni grad svijeta”.

Martinique

© cyril mazarin

Martinique je zeleni otok na Karibima, prepun tropskih vrtova, polja banana i životinja. Idealan je za jedrenje a ako i ronite, tu ćete naići na divne koralje i zanimljivi podvodni svijet.

Cartagena

© Ricardo Gomez Angel

Južna Amerika ima mnoštvo dragulja, a Cartagena u Kolumbiji definitivno je jedna od najcijenjenijih. Grad predivne obale, atraktivne arhitekture, cool umjetničkih galerija i još mnogo toga. Provedite dane u Cartageni razgledajući šarene građevine, kaldrme i velike plaže.

Negril

© Hazal Ozturk

Jamajka. Savršen pijesak, prizori kao s razglednica, mir i jednostavan pristup životu čine Jamajku idealnom za odmor. Posebno kada je u Europi zima. Negril, miran gradić na obali otoka, osamljen na zapadu, mogao bi biti idealan ovogodišnji odabir za zimsli odmor ako se odlučite za Jamajiku.

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleKako i zašto posjetiti baš Pariz za vrijeme korone?
Next articleKoje je božićne sajmove u Europi Condé Nast izabrao kao najbolje?