Boutique hotel Gredič

Autor članka:
Podijeli:

Goriška brda

 

Luksuzni boutique hotel Gredič

mjesto je inspirirano prirodom, gdje se na savršen način spajaju vrhunska autohtona gastronomija i vinarstvo s dobrim življenjem.

Vinarija

Na samoj granici Slovenije i Italije nalazi se maleno briško selo Ceglo, u pokrajini Goriška brda. U tom vinarskom raju obitelj Simčič odlučila se za novi biznis. Nakon obiteljskog gospodarstva Medot, Simčičevi su postali vlasnici hotela Gredič, jednog od najboljih malih hotela na ovim prostorima. Dvorac je sagrađen krajem 18. stoljeća, a potpuno je obnovljen 2012. godine.

sobe hotel Gredič

Danas je u njemu luksuzni boutique hotel koji nudi intiman smještaj u sedam soba i apartmana s obiljem privatnosti, mira i udobnosti u fenomenalnom ambijentu. Krasi ga prekrasan pogled na okolna brda, a gostima se nude razne mogućnosti za opuštanje i isključivanje od svakodnevnih briga. Ponudu upotpunjuje prvoklasni restoran s Michelinovom preporukom, u kojem se može uživati u sezonskim specijalitetima chefa Mitje Humara. Disciplinirana austrijska tradicija susreće se na tanjuru sa živopisnom talijanskom kreativnošću i bogatim slovenskim nasljeđem, a obroke nadopunjuje širok izbor izvrsnih domaćih i stranih vina iz spektakularnog i dobro opskrbljenog vinskog podruma.

Hotel Gredič

Gredič je mjesto inspirirano prirodom gdje se na savršen način spajaju autohtona gastronomija i vinarstvo s dobrim življenjem. Idilično mjesto za godišnji odmor.

Gredič je hotel u kojem bi rado proveo nekoliko dana. Kvaliteta prostora i arhitektonske zamisli su se savršeno spojile u jedinstvenu cjelinu. S jedne strane tradicija, a s druge modernizam. Baš kako i dolikuje današnjem vinarstvu i kako žele gosti. Spoj tradicije i modernog, kada se poklope kao što se dogodilo u luksuznom hotelu Gredič, su dobitna kombinacija.

vinarija

Goriška brda su sama po sebi mamac za hedoniste, ali i ljude koji vole aktivan odmor. Boravak u ovom hotelu je luksuzni dodatak ukupnom doživljaju.

Travel Advisor – Hoteli

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Nove objave