Travel AdvisorTravel Advisor

Eau Thermale Avène proizvodi za zaštitu od sunca

Proizvodi za zaštitu od sunca

 

Sunce liječi, ali može biti i uzročnih bolesti kože. Ako imalo vodite brigu o sebi i svojoj koži, znate koliko je nužno koristiti kreme sa SPF svaki dan. Zaštitnih krema se obično sjetimo na plažama, no ne smijemo zaboraviti i da je na velikim nadmorskim visinama sunce posebno jako. I ne dajte da vas oblaci zavaraju, kroz njih sunčeve zrake također prolaze. Dermatološki laboratoriji Avène svjesni su nužnosti zaštite od sunca, ali i specifičnih potreba različitih tipova kože, pa su razvili novu krema za zaštitu od sunca, ultra širokog spektra, koja udovoljava najvišim standardima za njegu kože uz minimalan utjecaj na okoliš. Intense Protect 50+ krema za zaštitu od sunca je ultra širokog spektra zaštite. Po prvi puta, fotozaštita je proširena i dalje od UVB i UVA zraka, a sve kako bi se pokrio i za kožu opasan dio sunčevih zraka: visokoenergetsko vidljivo plavo svjetlo (HEV Blue Light). Intense Protect 50+ koja koži pruža inovativnu zaštitu od sunca čak i za najosjetljiviju kožu, poput kože trudnica, beba, osoba svjetlije puti. Koristiti je mogu i veliki i mali, a kako sami korisnici u svojim recenzijama kažu, krema je izvrsne teksture, nevidljiva je na koži i hidratantna!

Intense Protect 50+

Važno je još jednom napomenuti kako je Intense Protect 50+ krema prilagođena  najekstremnijim uvjetima sunčeve svjetlosti, kao i najosjetljivijim tipovima kože. Hibridna tekstura upija se za svega 3 sekunde, osiguravajući, tijekom 8 sati, intenzivnu hidraciju bez isušivanja. Dolazi u nude nijansi i otporna je na vodu i  znoj.

Intense Protect 50+ pogodan je za novorođenčad od 6 mjeseci, djecu, trudnice, postoperativno zaštita, zaštita svježih ožiljaka i tek napravljenih tetovaža. Sa samo četiri filtra, uz njihovu smanjenu koncentraciju i bez silikona, njegova formula je ekološki prihvatljiva i optimalne je biorazgradivosti. Sadrži netoksične filtere za zaštitu od sunca koji nemaju utjecaja na koralje, fitoplanktone i zooplanktone te poštuju morsku biološku raznolikost.

Neka i buduće generacije uživaju u životu istom radošću kao i mi sada!

 

 

Kako bi svima osigurali da najbolje iskoriste sunce, dermatološki laboratoriji Avène kontinuirano poboljšavaju učinak svojih proizvoda za zaštitu od sunca. Odobreni za svoju djelotvornost i optimalnu tolerancija, te neophodni za osjetljivu kožu, sada ulaze u novu fazu u zaštiti kože od sunca. Proizvodi za zaštitu od sunca koji su sveobuhvatni, praktičniji i još ugodniji za korištenje za sve tipove kože na suncu!

Ekološki prihvatljivi pristup povelje Skin protect, Ocean respect dao je snažan pečat Eau Thermale Avène liniji za zaštitu od sunca, čiji su proizvodi u potpunosti u skladu s tom poveljom što znači sljedeće:

 

  • Samo 4 filtra za zaštitu od sunca: manji broj i koncentracija kako bi se minimalizirao utjecaj na morski život,
  • Bez filtara topivih u vodi,
  • Biorazgradiva formula,
  • Bez silikona.

Projekt Skin protect, Ocean respect iniciran je prije 6 godina, a pomogao je razviti proizvode za zaštitu od sunca koji su ekološki prihvatljivi te je zahvaljujući pomno biranim sastojcima smanjen utjecaj na morski ekosustav. Prihvaćanjem ove inicijative dermokozmetički brend Eau Thermale Avène obvezao se na ostvarenje dva važna cilja: pružiti optimalnu zaštitu od sunčevih zraka uz minimalan utjecaj na okoliš.

 

#AveneSUNce #avenetermalnavoda #avenehrvatska #zastitaodsunca #sunprotectoceanrespect

 

 

Previous articleZnate li što je bogdanuša?
Next articleČine li nas putovanja sretnijim od bilo kojeg materijalnog bogatstva?