Travel AdvisorTravel Advisor

Eau Thermale Avène proizvodi za zaštitu od sunca

Eau Thermale Avène proizvodi za zaštitu od sunca, uz dobro poznati ekskluzivni SUNSITIVE® Protection sustav zaštite, patentirani sustav koji sadrži samo četiri filtra, te pretokoferilom i tialidinom, dva antioksidansa koji sinergički pružaju potpunu zaštitu protiv ranog i kasnog oksidativnog stresa,  jamče dokazanu učinkovitost, optimalnu toleranciju i minimiziraju njihov utjecaj na okoliš. Vodootporne teksture nevidljive su  na koži i pružaju trenutnu udobnost. Učinkovita zaštita od sunca nikad nije bila udobnija. Također, Avène termalna izvorska voda koja pruža umirujući, antiiritacijski i omekšavajući učinak.

Kako bi svima osigurali da najbolje iskoriste sunce, dermatološki laboratoriji Avène kontinuirano poboljšavaju učinak svojih proizvoda za zaštitu od sunca. Odobreni za svoju djelotvornost i optimalnu tolerancija, te neophodni za osjetljivu kožu, sada ulaze u novu fazu u zaštiti kože od sunca. Proizvodi za zaštitu od sunca koji su sveobuhvatni, praktičniji i još ugodniji za korištenje za sve tipove kože na suncu!

Ekološki prihvatljivi pristup povelje Skin protect, Ocean respect dao je snažan pečat Eau Thermale Avène liniji za zaštitu od sunca, čiji su proizvodi u potpunosti u skladu s tom poveljom što znači sljedeće:

  • Samo 4 filtra za zaštitu od sunca: manji broj i koncentracija kako bi se minimalizirao utjecaj na morski život,
  • Bez filtara topivih u vodi,
  • Biorazgradiva formula,
  • Bez silikona.

Projekt Skin protect, Ocean respect iniciran je prije 6 godina, a pomogao je razviti proizvode za zaštitu od sunca koji su ekološki prihvatljivi te je zahvaljujući pomno biranim sastojcima smanjen utjecaj na morski ekosustav. Prihvaćanjem ove inicijative dermokozmetički brend Eau Thermale Avène obvezao se na ostvarenje dva važna cilja: pružiti optimalnu zaštitu od sunčevih zraka uz minimalan utjecaj na okoliš.

#AveneSUNce #avenetermalnavoda #avenehrvatska #zastitaodsunca #sunprotectoceanrespect

Termalnu izvorsku vodu Avene treba imati u avionu

Znate li kako se treba štiti od sunca? Što to znači SPF?

http://www.travel-advisor.eu/category/putovanja/

 

Previous articleUlazak u razglednicu – Dominikanska Republika
Next articleJABUKA – Ovdje živi najbrža životinja na svijetu