Armerun: hotel koji me osvojio na prvu

Autor članka:
Podijeli:

Hotel me je oduševio na više načina

Rijetko se događa da me neki hotel u Hrvatskoj oduševi. Ovaj put je to uspjelo hotelu Armerun u Šibeniku.

Lokacija

hotel armerun

Odlična da bolja ne može biti. Na mirnijem djelu rive, podalje od kafića smjestio se ovaj divan hotel. Pogled na more iz soba je najljepši u doba sumraka, kad se zalaz može vidjeti čak iz kreveta. Vrlo romantično. One sobe koje imaju pogled na vrt također imaju prednosti. Mir i lijepo uređen okoliš izgledaju vrlo primamljivo.
Hotel ima parking. Dio na rivi ispred objekta, a dio u garaži što je vrlo dobro, pogotovo ljeti.

Sobe

pogled sa terase

Vrlo lijepe i pomno namještene s puno zanimljivih detalja. Kreveti su veliki i prostrani. Madraci, u stilu Hilton Beds, visoki i udobni kao i jastuci što je vrlo važno. Ima dosta utičnica što je danas vrlo važno s obzirom na sve električne gadgete koje nosimo sa sobom. Kupaona i tuš su obogaćeni Rituals programom. U stražnjem dijelu iza glavnog hotela se nalaze luksuzni apartmani za dvije do šest osoba. Neki imaju jacuzzi i pogled prema moru. Onaj najveći ima terasu na krovu s pogledom na šibensku katedralu. U glavnoj zgradi, kao i u zgradi s apartmanima, dostupni su liftovi. U ponudi je i vila.

Restoran

doručak

Doručak je veličanstven: razne vrste peciva, dobra kava, kao u kafiću i cijeđeni sokovi. Ovo je dio na kojem i najbolji hoteli padaju. Loše kave iz aparata i slatki sokovi se mogu naći svuda. Posebno dobar je a la carte jelovnik. Izbor različitih vrsta jaja je vrlo maštovit. Posebno bi izdvojio Occhio si Bue (salsa s kaparima i jaje) i jaja Benedict, a za gurmane i svježe kamenice s limetom. Podsjeća me na savršen doručak zagrebačkog hotela Esplanade. Valja napomenuti da je doručak otvoren i za goste van hotela, ako ima mjesta.
Večera je u istom prostoru restorana Buta u kojem se služe birana jela i morski specijaliteti ovog kraja.

Fabiano Baranović je pojasnio:

 

Hotel Armerun je odličan izbor čitave godine. Van kupališne sezone zbog smještaja i parkinga te blizine znamenitosti i stare šibenske jezgre. Do Unesco zaštićene katedrale ima svega par minuta pješke. Ljeti je desetak minuta do plaže ili se može koristiti hotelski gliser koji po želji prevozi goste do divnih otoka šibenskog arhipelaga.

Travel Advisor – Hoteli

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave