Travel AdvisorTravel Advisor

Hotel Bled Rose

Hotel Bled Rose

Bled je oduvijek sinonim za ugodan i zanimljiv odmor.

Jedno od najljepših europskih jezera nam odmah donosi sliku lijepe prirode i romantičnog ugođaja. Želimo li provesti samo vikend na Bledu ili ostati duže trebamo odgovarajući smještaj. Nešto kao „pravi bledski hotel”. Mi smo ga pronašli. Hotel Bled Rose je smješten na odličnoj lokaciji.

Hotel od jezera dijeli samo park. Većina soba ima pogled na jezero što nam se posebno svidjelo. Buđenje uz takav pogled izmami osmjeh na lice. Svaki dan počinje doručkom, pogotovo u dobrom hotelu kao što je Bled Rose. Kvaliteta hotela se često mjeri ponudom za doručak.
Ovaj put sam ostao ugodno iznenađen.

Ljupke dekoracije

Dekoracija u stilu džungle s mnogo boja i zelenila uz plišane medvjediće, majmune i puno, puno boja. Zaista dojmljivo slatko i šareno. Ponuda hrane je vrhunska. Takvih doručaka nema niti u mnogo razvikanijim hotelima i onim s pet zvjezdica.

U ponudi je bilo sve: voće pa i povrće, jaja na razne načine, kolači, domaći specijaliteti pečeni i suhomesnati proizvodi, razni sirevi, svježe cijeđeni sokovi, pjenušac te naravno topli napitci. U zlatnim šalicama servirana kava je zaista kraljevska.

Sobe su velike i ugodne. Hotel je renoviran 2019. na četiri kata se nalazi 88 udobnih soba. U hotelu je veliki zatvoreni bazen, sauna, masaže i fitness centar. Hotel Bled Rose ima svoj parking. WIFI je besplatan u cijelom hotelu. Otvoren je čitave godine.

Odlična lokacija

Hotel Bled Rose je vrlo ugodan i na odličnoj lokaciji. Iz njega se pješke može krenuti istraživanje jezera i utvrde te drugih atrakcija. Hotel je vrlo maštovito uređen se nekoliko pravih instagramskih lokacija za fotografiranje. Namijenjen je parovima i obiteljima. Usluga je odlična.

Osim odličnog doručka i večera je na nivou i na koji način ne podsjeća na uobičajenu hotelsku ponudu. Šef kuhinje Grega Rožman i slastičarska majstorica Urška Sonnenwald su zaslužni za kulinarske delicije. Probali smo i odlično kućno bijelo vino iz Goriških brda.

Posebno su atraktivni „mjehurići“ u vrtu ispred bazena. Ručak, večera ili mala zabava u okružnju vrta i intimnom druženju. Zaključak je da je hotel Bled Rose idealan za romantični bijeg i odmor.

Travel Advisor – Hoteli

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Ski and Outdoor Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleZnate li što je ESTA?
Next articleBoutique hotel Gredič