Travel AdvisorTravel Advisor

Hotel Falkensteiner Beograd

Hotel Falkensteiner Beograd – hotel za ugodan boravak

Hotel Falkensteiner Beograd se vidi iz daljine. Zanimljivu zgradu neobičnog izgleda je projektirao svjetski poznati arhitekt Boris Podrecca.
Hotel raspolaže s ukupno 170 soba i apartmana, od kojih su 134 Standard i Comfort soba (24 m2 – 27 m2), 28 Royal soba (oko 33 m2), 7 Junior apartmana (oko 36 m2), 1 Senior apartman (oko 60 m2).

Smješten je u središtu poslovne zone u Novom Beogradu. Ima 4 zvjezdice Superior. U ponudi su konferencijske sale površine 700 m2. Pogodne su za organizaciju seminara, konferencija i sličnih događanja. Na prvom katu se nalaze četiri veće sale i dvije manje.
U Hotelu se nalazi City SPA i fitness te moderan Business lounge na devetom katu s pogledom na grad.
Sobe su prostrane i udobne te opremljene svim što je potrebno za ugodan boravak. Imaju i kuhalo za vodu i kavu.

Gastronomska ponuda

Gastronomska ponuda je vrlo dobra. Doručak zaista ima toliko raznoliku ponudu da je teško izabrati. Naručio sam poširana jaja Benedikt što se rijetko može dobiti i bila su odlična. Razni zdravi sokovi, voće te selekcija domaćih narezaka zaista može zadovoljiti svačiji ukus. Večera u istom restoranu je također zanimljiva. Znam da Beograd ima odlične restorane, no i ovaj zavrjeđuje ostanak u hotelu. Jeo sam sjajan teleći Tomahawk kotlet koji je bio idealno pečen i ukusan.

Ponuda domaćih piva i vina je vrlo dobra. Osoblje je ljubazno i susretljivo tako da smo bili zadovoljni odlukom da ostanemo u hotelu.

Dobra lokacija

Do grada se može doći autobusom. Stanica se nalazi u blizini hotela. Taksi do centra je oko 750 Dinara. Ispred hotela postoji parking kao i garaža. Centar je udaljen oko pet kilometara.
Obala Dunava, duž koje se proteže šetnica i lijepo uređen park je oko 800 metara udaljena od hotela. Park je odličan za šetnju, a u blizini se može unajmiti bicikl. Noću se taj dio u središte zabave. Tamo se nalaze mnogobrojni splavovi po kojima je poznat noćni život Beograda. Na njima su kafane, restorani i noćni klubovi. Arena Beograd je udaljena oko kilometar i pol. Toliko je otprilike udaljen šoping centar Ušće.

Dojam boravka u hotelu je takav kao da je pet zvjezdica. Sve je dobro organizirano i efikasno. Prijava i odjava na recepciji traje kratko. Profesionalci koji rade znaju svoj posao. Svaki segment boravka je bio kako treba i nemam prigovora iako volim prigovarati.

Lokacija, iako na prvi pogled izgleda da je daleko, je zapravo odlična jer je puno toga blizu hotela. Lako se dolazi do autoceste koja vodi van grada pa ne treba ulaziti u gradsku gužvu. Svaka preporuka za ovaj odličan hotel. Hotel Falkensteiner Beograd je ispunio očekivanja za ugodan boravak.

Travel Advisor Hoteli

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Previous articleHodaj, Slušaj, Kušaj Mošćenice: 5. JRE Talent & Passion
Next articleSrednjovjekovni viteški grad u srcu Slavonije