Travel AdvisorTravel Advisor

Hotel Heritage Beograd

Hotel Heritage – mjesto za ugodan boravak

 Hotel Heritage Beograd ima 40 soba i apartmana. Osiguran je otvoreni parking s video nadzorom kao i zatvorena garaža. Brzi Wi-Fi internet dostupan je u cijelom hotelu bez dodatne naplate. Sobe su vrlo ugodne te moderno i funkcionalno namještene.
Konferencijska sala nalazi se na 8. katu hotela odakle se pruža lijepa panorama grada, a sala je opremljena svim uređajima potrebnim za održavanje jednog poslovnog sastanka ili konferencije.

Blizu centra grada

Hotel se nalazi u urbanoj gradskoj zoni, svega 1,8 km od centra grada, 500 m od Vukovog spomenika, 300 m od Pančevačkog mosta, 18 km od aerodroma Nikola Tesla. Nalazi se u ulici Mije Kovačevića 7a (nastavak Ruzveltove ulice), jednoj od najvećih Beogradskih ulica, i odlično je povezan sa svim dijelovima grada. Taxi do centra je bio oko 500 Dinara. U blizini se nalaze stanice autobusa i tramvaja.

Visoka gastronomska ponuda

Gastronomska ponuda je široka. Restoran Afeliu se nalazi i prizemlju. U tom prostoru se servira bogati doručak koji sadrži razne domaće specijalitete, po narudžbi jaja pripremljena na razne načine, nudi se i dobra kava te voće i sokovi. Za nekog tko voli hotelske doručke kao ja, izbor je jako dobar. U doba večere se može a la carte naručiti razni domaći i strani specijaliteti. Dobra je ponuda domaćih i stranih vina.

HERITAGE ROOFTOP

Open air gastro bar na vrhu zgrade, 27 metara nad zemljom je lijepo mjesto za večeru i izlazak. Stolovi su ako smješteni da sa svih pruža pogled na grad s tri strane. Prostor je luksuzno opremljen. Usluga i ljubaznost osoblja su na visokom nivou tako da se gost osjeća sigurno i dobro. Probali smo nekoliko jela i sva su bila dobro prezentirana i pripremljena.

Svidjeli su nam se i razni tapasi. Te večeri je svirala živa muzika pa je atmosfera bila vrlo dobra. Roof top gastro bar se slobodno može preporučiti gostima te pogotovo strancima jer se u tom prostoru mogu osjećati kao kod kuče. U dijelu terase se može uživati samo u dobrim koktelima, no uz njih ide i zanimljiva ponuda finger food hrane tako da nitko neće ostati gladan.

Hotelska grupacija Family Heritage u svom portfoliju ima dva hotela. Jedan od njih je hotel Heritage Beograd, a drugi je Apart hotel „Vila Barović & SPA“ na Zlatiboru, koji vrlo uspješno posluje.

Travel Advisor Hoteli

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Previous articleSrednjovjekovni viteški grad u srcu Slavonije
Next articleFrka u Osijeku: priprema, pozor, SNIMAJ!