Hotel Termag na Jahorini je među najboljima u regiji

Autor članka:
Podijeli:

Hotel Termag na Jahorini

Hotel Termag je sinonim dobrog skijaškog hotela. Nadaleko je poznat i postao je prepoznatljiv brend u Bosni i Hercegovini. Pravi planinski dragulj na poznatom skijalištu Jahorina u Bosni i Hercegovini.

Nalazi se pored staze pa je za skijaše vrlo udoban. Gosti hotela ostavljaju skije i pancerice na garderobi koja ima direktan izlaz na stazu. Koliko vrijede tople i suhe pancerice znaju svi koji skijaju. Ljubazno osoblje može odraditi i servis na skijama te pobrinuti se za najam opreme koja treba gostima. Na tom se mjestu nalaz i škola skijanja s licenciranim učiteljima.
Hotel ima parking i podzemnu garažu. To je važno jer za boravak na Jahorini nije potreban automobil. Sva mjesta se mogu obići na skijama ili pješke pa se gosti odmore i zaborave vožnju.

Proces prijave na recepciji je ugodan i teče lagano i bez stresa. Dolazak automobilom pred hotel znači da odmah dolaze nosači koji se pobrinu oko prtljage i skijaške opreme. Nakon prijave i dobivanja borja sobe prtljaga se odnese do sobe, a skijaška oprema u prostor koji je određen za to.

Usluga polupansiona je najisplativija. Bogata ponuda u buffet stilu za doručak i večeru može zadovoljiti svakakve ukuse. Dio ponude je baziran na lokalnim namirnicama i pravi su specijaliteti domaće kuhinje. Vinska karta je bogata. Dominiraju lokalna vina iz države, ali ima i ponuda iz okolnih zemalja. Cijene su pristojne i neće probušiti budget za odmor. Za hranu se brine kvalitetno osoblje.

Bazen i prateća ponuda sauna i masaža čine odmor u hotelu Termag vrlo ugodnima. Pogled iz bazena na skijaške terene može biti vrlo zanimljiv za hladnih dana. Agregatno stanje tople vode može biti bitno ugodniji od hladnog snijega, no svakom prema želji.

Ispred hotela, a pored terena se nalazi objekt Koliba. U ponudi je a la carte restoran. Kako je tik do staze, a ima lijepu sunčanu terasu, Koliba je omiljeno mjesto za pauzu s kavom ili ručak.
Hotel Termag se nalazi na 1550 m. Ima četiri zvjezdice. Otvoren je čitave godine pa mu je ponuda prilagođena godišnjem dobu. Namještaj i interijer hotela je posebno dizajniran i uglavnom je od punog drveta što daje posebnu toplinu. Kvaliteta usluge je dobar, naravno da bi mogao biti bolji, no poznamo li stanje u državi i široj regiji iz koje mnogi kadrovi iz ugostiteljstva odlaze u druge zemlje, nema nekih bitnih primjedbi. Osoblje je ljubazno i spremno pomoći što je najvažnije. Pogotovo oko skijaške opreme i skijanja za djecu i odrasle, gosti imaju samo riječi hvale.

 

Ljetna sezona je dio sezone na kojem treba raditi i upotpuniti slobodno vrijeme s raznim aktivnostima. U današnje vrijeme hoteli trebaju organizirati ponudu kako bi  gostij imali sve što žele ili barem ih znati uputiti na prave adrese i organizatore izleta.

Hotel Termag

Naš se boravak u hotelu može ocijeniti čistom peticom. Nismo imali nikakvih neugodnih iskustava u pet dana boravka. Soba je bila udobna, ne prevelika, ali odgovarajuća s obzirom na to da smo veći dio vremena provodili vani. Hrana je bila vrlo korektna za buffet ponudu. Bar kod kamina je lijepo mjesto za piće nakon večere. Prilikom dolaska i odlaska je savršeno funkcioniralo. Nosači su se pobrinuli oko prtljage, plaćanje karticom je bilo jednostavno i brzo. Od nekih smo gostiju čuli neke sitne primjedbe, no sami ih nismo doživjeli. Kao i u svakom hotelu treba znati što se želi i ne očekivati nešto što se ne može ispuniti. Svaku želju ili potrebu su nam brzo ispunili.

Hotel Termag bih preporučio svakome pa i onim izbirljivijim gostima jer ljudi čine razliku. U ovom dijelu Europe mi ne pada bolji hotel od ovoga na pamet. U Planu mi je da ga posjetim i ljeti i doživim ljepotu Jahorine kada nije pokrivena bijelim pokrivačem.

Istražili smo skijalište Jahorinu

Travel Advisor – Alpe Adria

Posjetite naš YouTube kanal. Video sa skijanje pogledaj ovdje.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Nove objave