Travel AdvisorTravel Advisor

Jedva čekamo posjetiti ovaj odličan rooftop bar u Beogradu

Rooftop u Beogradu u hotelu Heritage

Ako se za vrijeme boravka u gradu zaželite mora ili ljetnih predjela, takvu atmosferu možete iskusiti i u Beogradu.

 

Heritage Rooftop smješten je na 9. katu hotel Heritage i ima baš takvu mediteransku atmosferu. Potpuno je otvoren pogled na skoro cio grad iz jedne drugačije perspektive s kojom se ne srećete svakodnevno. Menu je inspiriran Mediteranom s primjesom nacionalne kuhinje.

Bogata ponuda

Nude se jako interesantne i odabrane etikete. Kartu pića čini veliki broj koktela, alkoholnih i bezalkoholnih napitaka kao i sortirana selekcija vina koja broji 56 etiketa iz zemlje i inostranstva.  Uz živu svirku nekoliko puta nedjeljno, garantirano ćete se osjetiti kao da ste na potpuno drugoj lokaciji.

Idealno je za uživanje s društvom, za parove ili porodice. Za sve goste rooftopa je osiguran besplatan hotelski parking. Ovaj rooftop u Beogradu posjećujemo što prije možemo. Sigurno već ovog ljeta. Prava je privilegija osetiti tople beogradske noći na način koji ćete zauvek pamtiti! Saznaj više na Rooftop bar.

Heritage hotel

Travel Advisor – Lifestyle

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous articleLjeto na kontinentu u znaku bijelih vina! 
Next articleBelgijska Flandrija: ultimativni vodič