Travel AdvisorTravel Advisor

Krstarenje iz snova sjevernim Jadranom

Posebna ponuda! 25.07.2020. Polazak iz Opatije

Krstarenje sjevernim Jadranom je za mene poseban doživljaj te sam ga stoga izabrao. Pomalo divlji Cres, divni Lošinj i povijesni Rab te brojni manji pravi biseri Jadrana su pravi izazov za užitak. Sve to na fantastičnom brodu Black Swan u organizaciji Katarina Line.

Provedite 8 dana i 7 noći na Deluxe Superior jahti za svega 5.000 kn!

Krstarenje sjevernim Jadranom je za one koji traže više.  Ploveći na luksuznoj jahti, otkrivajući tajne hrvatske obale. Posjetite prekrasne obalne gradove, uživajte u slasnoj hrani i u tjedan dana kupanja i sunčanja na najskrovitijim plažama. Cijena uključuje Premium Superior usluge na brodu Deluxe Superior kategorije.

Polasci iz Opatije

Program krstarenja:

Subota  OPATIJA – KRK (R)

Polazak iz luke u Opatiji u 13.00 sati. Nakon ručka na brodu slijedi pauza za kupanje u kristalno čistom moru na putu prema Krku, najvećem jadranskom otoku. Ovaj otok diči se nizom živopisnih mjesta i sela, divljim stijenama nadvijenim nad more te brojnim skrivenim uvalama i gotovo nepoznatim plažama dostupnim samo s morske strane. Noćenje u Krku.

Nedjelja OTOK KRK – RAB (D, R)

Nakon doručka plovidba prema otoku Rabu, poznatom pod nazivom “otok ljubavi”. Stari je grad Rab, zarobljen  u srednjovjekovnim zidinama unutar kojih se kriju crkveni tornjevi i palače, kamenite ulice i stari gradski trgovi. Iskoristite priliku i uživajte u uličnim izložbama slika brojnih anonimnih autora koji ovdje izlažu svoje radove. Noćenje u gradu Rabu.

Ponedjeljak  RAB – ZADAR (D, R )

Jutarnja plovidba od Raba prema otoku Pagu čuvenom po izvrsnom siru i prekrasnoj, ručno rađenoj čipki. Prije nastavka plovidbe prema Zadru možete se osvježiti skokom u modre dubine u blizini otočića Maun. U pratnji lokalnog vodiča, uživajte u razgledu grada koji je stoljećima bio dalmatinska metropola, a danas centar županije. Bogata kulturno povijesna baština svjetskog značaja vidljiva je na svakom koraku. Od posebnog su značaja Zadarske morske orgulje, jedinstvene u svijetu kao i svjetlosna instalacija „Pozdrav suncu“. Noćenje u Zadru.

Utorak   ZADAR – OTOK MOLAT ili OLIB (D, R, KV)

Rani  polazak prema otoku Molatu ili Olibu(ovisno o limitiranom mjestu za pristajanje u mjesnim lučicama dvaju otočića).  Otok Molat nalazi se na sjevernoj strani zadarskog arhipelaga. Mir, tišina, jedva nekoliko kućica čine ovaj otok privlačnim i udaljenim od turističke buke. Olib, sličan Molatu, savršeno je mjesto za odmor duše i tijela. Uživajte u mirnoći ovog malog otoka. Otok, naseljen još od antičkog doba, diči se prekrasnim pješčanim plažama i povijesnim ostavštinama. Kapetanska večera sa zabavom na brodu.

Srijeda  OTOK MOLAT ili OLIB – ILOVIK – LOŠINJ  (D, R)

Nakon doručka i jutarnjeg kupanja, nastavljamo plovidbu prema Iloviku, “otoku cvijeća” gdje ćemo se kratko zaustaviti prije odlaska na otok Lošinj. Lošinj je jedan od najpopularnijih otoka na sjevernom dijelu Jadrana zahvaljujući obilju borovih šuma i kristalno čistom moru. Mali Lošinj pripada skupini mjesta s najvećim brojem sunčanih dana u godini.Noćenje u Malom Lošinju.

Četvrtak  OTOK LOŠINJ  – OTOK CRES  (D, R)

Nakon jutarnjeg kupanja, plovimo u smjeru otoka Cresa. Ovaj izduženi otok prekriven je hrastovima i borovim šumama, vinogradima i plantažama maslina. Nekoć su Cres i Lošinj bili jedan otok, ali su ih stari Rimljani razdvojili pokopavši kanal na najužem dijelu. Slobodna večer za vlastito istraživanje ovog tipičnog srednjovjekovnog gradića. Noćenje u Cresu.

Petak  OTOK CRES – OPATIJA (D, R)

Nakon doručka plovimo u smjeru Opatije. Uživajte u spektakularnom pogledu na poznatu opatijsku rivijeru. Poslijepodnevni dolazak u grad te odlazak u šetnju poznatom šetnicom Franza Josipa – “Lungomare”, sve do brojnih opatijskih kafića i restorana ili obližnjeg ribarskog sela Volosko, poznatog po izvrsnim morskim restoranima.

Subota  OPATIJA (D)

Nakon doručka slijedi oproštaj od posade i Vaših novih prijatelja… u nadi do ponovnog susreta na nekom od brodova Katarina Line.

Krstarenje sjevernim Jadranom te vodi u obilazak najljepših otoka.

Uključene Premium Superior usluge: Doručak, ručak od tri slijeda, kapetanska večera, pratitelj na brodu, tri vođena razgleda na engleskom jeziku, svakodnevno pospremanje kabine, sredinom tjedna svježi set ručnika i posteljine, usluga nošenja prtljage, degustacija maslinovog ulja i vina na brodu, popodnevni čaj i kava, 1 litra vode dnevno, Wi-Fi

Cijena:
8 dana / 7 noći na Deluxe Superior brodu:
5.000 kn / osoba
Za sva pitanja:
cruises@katarina-line.hr
+385 51 603 400
www.incomingcroatia.com
www.katarina-line.com

Previous articleJesu li ovo najljepše pješčane plaže u Hrvatskoj?
Next articleOvaj grad je nekad bio najvažnija luka na Jadranu