La Malmaison Nice**** Boutique Hotel

Autor članka:
Podijeli:

La Malmaison Nice – butik hotel za ugodan boravak

Elegantna ulica Victor Hugo je poznata po lijepim palačama toliko tipičnim za francusku gospodsku arhitekturu. Butik hotel La Malmaison se nalazi svega nekoliko blokova od glavne pješačke zone u kojoj se nalaze brojni restorani i trgovine. Blizu je i jedne od najljepših promenada na svijetu Des Anglais i glasovitog hotela Negresco. Dakle nalazi se u središtu zbivanja, a opet u mirnom kvartu.

Odlična lokacija

La Malmaison Nice

La Malmaison Nice**** Boutique Hotel idealno je smješten u srcu Nice, u blizini starog grada, plaža i poznate Promenade des Anglais. Ovaj boutique hotel, inspiriran 1920-ima, želi vam dobrodošlicu za odmor i poslovni boravak na luksuznom Bulevaru Victor Hugo. Ovaj Boutique hotel će vas zavesti svojim toplim okruženjem i svojim “vrlo chic“ Art Deco stilom. Nudi 46 soba od kojih su neke opremljene i terasom. Usluge: 24/7 recepcija, besplatni THD Wi-Fi, room service, lounge bar, besplatni video na zahtjev te razne druge usluge.

La Malmaison Nice
Sobe su udobne i dovoljno prostrane za Nicu. Naša na vrhu s pogledom na krovove i Mediteran je bila vrlo šarmantna. U sobi se nalazi aparat za kavu pa je poseban doživljaj bio popiti prvu jutarnju na balkonu.

Srčani doručak

doručak Nica

Doručak je vrlo dobar i bogat lokalnim okusima pa ga svakako preporučujem. Za mene je hotelski doručak ogledalo objekta i prilično utječe na moju konačnu ocjenu. Ovaj hotel je dobar sa svim što je potreban za početak dana.
Hotel nema svoju garažu, ali samo jedan blok dalje se nalazi javna. U hotelu se dobije posebna kartica s popustom s kojom se koristi garaža prema potrebi, a plača se na kraju boravka na recepciji.

Rezervirajte svoj boravak online i ostvarite 5% popusta!

Rezervirajte prije 31. prosinca 2022. i ostvarite 5% popusta na boravak u ovom lijepom hotelu.

Hotel La Malmaison Nice je za svaku preporuku, lako je dostupan automobilom. Lokacijski je dobar tako da se središte grada može obići pješke, a i more nije daleko.

Za sve rezervacije se obratite direktno na hotel

La Malmaison Nice****
Boutique Hotel

48, boulevard Victor Hugo
06000 Nice

+33 (0)4 93 87 62 56

Nove objave