Travel AdvisorTravel Advisor

Luksuzni privatni otok na Maldivima nudi wellness paket za 85.000 dolara po noći

Najveći privatni otok na Maldivima sada može biti vaš

Baš tako kako ste čuli, luksuzni privatni otok na Maldivima može biti vaš i nudi nevjerojatni wellness doživljaj, bolji od bilo kojeg drugog.

Proteže se na 32.000 četvornih metara u srcu Indijskog oceana. Radi se o otoku Ithaafushi, privatnom otoku Waldorf Astoria Maldives koji nudi luksuzna iskustva koja ne poznaju granice. Ta iskustva započinju i prije nego gosti uopće stignu, zahvaljujući 40-minutnoj vožnji privatnom jahtom do otoka. Za to vrijeme posjetitelje će dočekati osobni concierge koji će cijelo vrijeme biti pri ruci kako bi se pobrinuo za svaki hir.

Na otoku se nalaze bungalovi (i na plaži i iznad vode), ležaljke za ljuljanje i harmonika vrata koja se potpuno otvaraju kako bi kristalno čisto more bilo nadohvat ruke.

Iako je ovaj otok već sada mjesto za odmor i opuštanje, trenutno gostima i njihovim najmilijima nudi program koji im omogućuje da zajedno pobjegnu i pronađu osamu i mir.

© Afrah

Što sve uključuje ovo iskustvo?

Ovo iskustvo može primiti do 24 gosta odjednom. Uključuje namjenski spa i spa tim, potpuno opremljenu teretanu sa satovima fitnesa, paviljon za meditaciju i jogu, osobnog trenera (na zahtjev) te brojne vodene sportove i ronilačke aktivnosti. Također, tu je i privatni kuhar koji je na raspolaganju 24 sata na dan kako bi pripremio sve što gosti žele, te posvećeni wellness concierge koji može pružiti prilagođene terapije prema potrebama svakog gosta.

Gostima wellnessa su dostupni i drugi programi. Primjerice, doživljaji izvan otoka na privatnom sprudu (manjem izduženom otoku u oceanu), večere uz zalazak sunca i još mnogo toga.

© Husen Siraaj

“Na ovom otoku svaka se želja može pretvoriti u stvarnost”

Tako kaže Etienne Dalançon, glavni direktor posjeda. Nadodaje: “Tim osobnih conciergea predviđa svaku potrebu i podiže legendarnu True Waldorf uslugu na novu razinu, nudeći gostima potpuno personaliziranu uslugu i danju i noću kako bi jamčili odabrana wellness iskustva koja će potaknuti granice mašte.”

Iskustvo i cijeli otok koštat će vas 85.000 dolara po noći. Kako biste saznali detalje o rezervaciji, možete posjetiti službenu stranicu otoka.

© Afrah

Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

Previous article5 načina na koja putovanja mogu biti dobra za vaše zdravlje
Next articleGoran Jović savjetuje kako uslikati fotografiju punu boja