Neho Suites Cannes Croisette: dobar izbor za udoban smještaj

Autor članka:
Podijeli:

Dobar hotel u Cannesu

Prilikom zadnjeg boravka u Cannesu pronašao sam dobar hotel po pristojnoj cijeni. Udaljen svega dva bloka od mora.
Nehô Suites Cannes Croisette**** nalazi se u centru Cannesa, u blizini finih pješčanih plaža i poznate Croisette. Lako dostupan, hotel je udaljen jedan km od željezničke stanice i Palais des Festivals te 25 km od zračne luke Nica.

Neho suites

Djelatnici Vas dočekuju 24 sata dnevno u toploj i ugodnoj atmosferi kako bi Vaš boravak bio ugodan, bilo da ste na odmoru ili poslovnom putu. Objekt nudi 116 soba i apartmana, od kojih su neki međusobno povezani, od Eco Room do Penthousea od 200 m2.

Odlična lokacija

Lokacija je izvrsna pa se može pijeske obići središte ovog mondenog ljetovališta. U sklopu hotela je podzemna garaža pa ne treba brinuti za parking kojeg nije uvijek lako naći u ovom ljetovalištu punom života.

Neho suites bazen
U ljetnoj sezoni su otvoreni bazeni. Nalaze se u dvorištu daleko od gradske verve. Dva bazena, jedan za plivanje I drugi za djecu su odlični za ljetnih vrućina kada je potrebno osvježiti se. Oko bazena je dovoljno ležaljki za opuštanje.

Posebna ponuda su Detox paketi koji uključuju:

sauna
Smještaj za dvije osobe , topli i hladni buffet doručak za dvije osobe te tretman po izboru*:
Tretman mršavljenja : dva ciklusa finske saune s esencijama breze, 30-minutna drenažna i tonizirajuća masaža uljem za mršavljenje, nakon čega slijedi vrijeme opuštanja uz detoksikacijski biljni čaj
Tretman za kožu : dva ciklusa hamama s esencijom eukaliptusa, piling na stolu u trajanju od 30 minuta, nakon čega slijedi vrijeme opuštanja uz zeleni čaj od mente.

Poseban popust

recepcija

Poseban popust od 5% se ostvaruje ako se rezervira boravak izravno.
Rezervirajte prije 31. prosinca 2022. i iskoristite 5% popusta na svoj boravak u Neho Suites Cannes Croisette ****

hotel
Meni se hotel svidio zbog bogate ponude, dobrog bazena I udobne sobe. U njoj se nalazi opremljeni aparat za kavu koji čini boravak ugodnijim. Kavica sunčanoj terasi uvijek ćini dobro. Lokacija je odlična, parking vrlo važan. Naplaćuje se posebno , ali to je normalno za ovu destinaciju.

Neho Suites Cannes Croisette ****
12, rue Latour Maubourg
06400 Cannes

+33 (0)4 93 94 90 00

Moja preporuka hotela na stranici Travel Advisor

Posjetite naš YouTube kanal. Pretplati se na TIK TOK.

Uključite se u naše grupe na Fejsu: Vodič po najljepšim skijalištima Savjetnik za putovanja Travel AdvisorSavjetnik za putovanja Europom i Savjetnik za putovanja Hrvatska.

 

Nove objave