Istraživanje hrvatske motorom

Autor članka:
Podijeli:

Istraživanje hrvatske motorom – nova dimenzija putovanja.

Svako putovanje lijepo je i posebno iskustvo, ali putovanje motorom zaista je posebna kategorija. Općenito, svrha putovanja je što prije stići na cilj. Za razliku od toga, svrha putovanja motorom je što kasnije doći na cilj, a što duže putovati do cilja. Kada smo na motoru ne biramo najkraći nego najduži put.

Istraživanje hrvatske motorom

Rijetko koji način putovanja pruža takvu slobodu, uzbuđenje i osjećaj avanture. Upravo zbog toga, putovanje motorom kroz Hrvatsku zaista je poseban doživljaj.

Sve je više avanturista koji motorima obilaze svijet, ali mi smo se odlučili za Hrvatsku. Prvo treba istražiti ‘svoje dvorište’, a tek onda neke daleke egzotične krajeve. Zbog predivne prirode, interesantnih gradova, ali i posebnih, zanimljivih, malih i gotovo nepoznatih mjesta, Hrvatska je idealna za ovakav način putovanja.

Fascinantno je koliko toga možemo vidjeti i doživjeti,  osobito ako ne putujemo autocestom, kada biramo manje poznate lokalne puteve. Svaki dio Lijepe naše krije bisere koji se ne nalaze na glavnim cestama, a svakako ih se isplati vidjeti. Počevši od Slavonije, Središnje Hrvatske, Kvarnera, pa sve do juga, bezbroj je mjesta koja oduzimaju dah.

Istraživanje hrvatske motorom

Putujte do Samobora preko Žumberka, do Baške preko cijelog Krka, do Omiša preko Like, za put na more odaberite cestu koja vodi od Ogulina, gdje se od Kneje penje prema Kleku, prolazi uz Bijele i Samarske stijene i kroz mjesto Breze vodi dalje prema Novom Vinodolskom, posjetite jezera nedaleko Varaždina, Jasenovac, Petrovu goru i Sljeme.

Toliko toga vrijedi vidjeti, a ako putujete motorom, taj put dobiva potpuno novu dimenziju.

Motor je prijevozno sredstvo koje pruža slobodu više nego bilo koje drugo. Na motoru se čovjek stopi s prirodom, koliko god to nevjerojatno zvučalo, osjeti mirise, vjetar, toplinu, hladnoću i uoči sve što ga okružuje.

Istraživanje hrvatske motorom
Samobor

Doživi cijelo putovanje na potpuno drugačiji način. Ako imate mogućnost, ostavite automobil kod kuće, sjednite na dva kotača i krenite u avanturu.

Pri tome naravno, pamet u glavu, kacigu na glavu, pazite na svoju vožnju i na vožnju drugih oko Vas!

Link na blog: https://malosimmalotam.blogspot.hr/

Posjetite naš YouTube kanal. Travel Advisor – Hrvatska

https://www.travel-advisor.eu/gastroanuti-na-izletu/

The Yacht Week Croatia: možda najbolji način ljetovanja za mlade

https://www.travel-advisor.eu/solta-otok-pored-braca/

 

 

Nove objave