Ski amadé – Austrijski skijaški raj

Autor članka:
Podijeli:

Ski Amadé – Austrijski skijaški raj

Rezervirajte si dane jedinstvenog doživljaja, zabave u snježnom parku, skijanja, Ženski tjedan, Dječji tjedan i najviša tržnica u Alpama. Ski Amadé sve će učiniti mogućim u sezoni zima 2017/18.

https://www.youtube.com/watch?v=XhCN0ZldGtI

Pet regija, 760 kilometara staza, 270 vučnica, 260 žičara i planinski restorani. To je Ski Amadé. Salzburger Sportwelt, Schladming-Dachstein, Gastein, Hochkönig i Großarltal smješteni su u ovom austrijskom skijaškom raju. Sezona zima 2017/2018 ima slogan  “Ski Amadé – made my day”. Nude posebne aranžmane i dane jedinstvenih skijaških  doživljaja s vodičima.

“Ski Amadé – made my day” – JEDINSTVENI DANI NEZABORAVNIH SKIJAŠKIH DOŽIVLJAJA

Postoje načini da divan sunčani dan na skijalištu postane još bolji. U regiji Ski Amadé Salzburger Sportwelt, gosti će moći isprobati freeriding s vodičem na području Zauchensee. Oprema se može iznajmiti. Moći će uživati u Snježnom parku i doručkovati u žičari nad krovovima skijališta. U Schladming-Dachsteinu uhvatit ćete prvu jutarnju žičaru za Dachstein i u njoj uživaju u doručku prije avanture koja se snima.

Ovisno koji paket odaberete, u Gasteinu je zagarantiran nezaboravan skijaški tjedan. Čekaju vas idilični staze, doručak na 2700 nadmorske visine, let iznad poznatog slapa, satovi joge uz stazu i freeride ture s vodičima.

Hochkönig obećava nezaboravne trenutke poput gurmanske ture na Königstouru, i skijašku  freeride turu koja završava s večerom.

Ski amadé – Austrijski skijaški raj

Ski Amadé je skijaška mreža za cijelu obitelj i omogućava da djeca počnu skijati već za 100 Eura.  U cijeni je petodnevna škola skijanja za djecu do 6 godina , najam opreme i ski pass. Dostupna je za vrijeme trajanja Minnie’s week  od 13. do 27. siječnja.

Tu su i neke teenagerima vrlo privlačne ponude.  “The Ski Amadé Cash for Trick Tour” potpuna je novost.  Odvija se dva puta mjesečno, od siječnja do ožujka, u nekom od snježnih parkova. Najbolji i najatraktivniji trikovi se nagrađuju.

Ski amadé – Austrijski skijaški raj

Oni koji žele ponijeti titulu “Ski Amadé Rookie of the year” moraju parku  poslati najatraktivnije video klipove . Tako mogu osvojiti ekskluzivni ugovor “Rookie of the year sponsored by Ski Amadé”.

ASki amadé ima devet snježnih parkova.  Uređeni su tako da je u svakom zabava zagarantirana.

Ovdje se nalazi i najviša tržnica u Alpama.

Ski amadé – Austrijski skijaški raj

Već dvije godine gosti skijališta mogu uživati u kupovini na najvišoj tržnici u Alpama. Otvorena je za vrijeme trajanja Ski and Wine Gourmet Weeka, od 10. do 17. ožujka. Održava se u svih pet regija, tako da koji god aranžman u regiji odaberete, uključivat će i posjet tržnici. Nudit će se autohtoni proizvodi lokalnih farmera. Sirevi, suhomesnati proizvodi i još mnogo toga.

The Ski Amadé guide app and smart ski goggles

Ski Amadé od 2015. nudi mogućnost isprobavanja ski goggles, pametnih digitalnih ski naočala s navigacijom. Kroz program ćete na zaslonu naočala proći sve staze područja koje odaberete. Ski goggles su dostupne na svih 25 lokacija Intersport poslovnica za najam opreme. Cijena je 19 Eura na dan.

https://www.youtube.com/watch?v=UptpXskoPkA&list=PLNzbjYohmsjOo-jQtYxkSF8E-OCFkUMCu&index=11

Pet regija, 760 kilometara staza i jedan ski pass Ski pass kupljen za 257 Eura otvara vam vrata 5 skijaških regija.

Posjetite naš YouTube kanal.

Travel Advisor , Skijanje, Wine and Gastro, Liestyle, Skijaški trendovi 2017

 

Nove objave